Neler Yeni

Midea 12.000 Btu Klima

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Vermek İstemiyorum
Adam ne güzel fırsat paylaşmış, anlamıyorsanız da yorum yapmayın. Size fırsat gelmeyen şeyleri de görmeyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Erkan
Ben alayım nasılsa sene tayin olayı var ama yazlığa iyi gider paylaşım yapan arkadaş teşekkürler böyle faydalı paylaşımlar güzel oluyor

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Efta

Ege ve Marmara bölgesinde yaşayan bir odayı ısıtayım sürekli yaşama olmasa da arada oturayım oda da ısınsın diyenler için fırsat olabilir.
Daikin Toshiba Mitsubishi alacak bütçesi olmayanlar için enerji tasarrufu iyi diyebileceğimiz bir klima.
Daha düşük fiyata daha tasarruflu bir klima çok da yok.
Midea Çinli klima firması. Dünyanın büyük klima üreticilerinden. Çoğu klima markasına parça üretiyor.
Bazı kredi kartlarına peşin fiyatına 6 taksit imkanı var.
Ben yaşadığım ilçede bayiden 32.000 TL fiyat almıştım. Yaşadığınız yerde bayiler en düşük 29-30 bin TL fiyat verecektir diye düşünüyorum.
Verdiğim link Midea markasının resmi distribütörünün sitesi.
Daha iyileri alınabilir. O kadar para verip bilmediğim markayı neden alayım?

smtyrdm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Samet Yardım
Bu işin içinde birisi olmadığınız bu cümleden belli oluyor. Profesyonel insanlara sorarsaniz size mideanin nasil bir marka olduğunu anlatir. Gidip Mitsubishi alacak gücünüz varsa orası ayrı tabi.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,180
İsim
Emre
Discord
necromancerr
1- Siteyi arasam bulamam bu forumda günde 10 tane hayatımda karşılaşmayacağım siteler görüyorum.
2- Arçelik'te 12.000 Btu 27k
Bayiye gitsen bayiden 26.5k alırsın.
Hadi Eyvallah
Site evet saçma ancak ürünün aynısına sahibim gayet işini güzel yapıyor birde bunun daha farklı bi modeli var gene 12.000 lik o çok çok daha iyi bundan ama satışta göremedim onu

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Efta
Bu işin içinde birisi olmadığınız bu cümleden belli oluyor. Profesyonel insanlara sorarsaniz size mideanin nasil bir marka olduğunu anlatir. Gidip Mitsubishi alacak gücünüz varsa orası ayrı tabi.
Sen işin içindesin yani :D . Güzel reklam konusu. Klimaya 23k veren 34kda verir bu arada bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer kullanıyorsa ve memnunlar kısa bir inceleme yazar. Bu kadar basit. Direkt reklam konusu bu :D

smtyrdm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Samet Yardım
Sen işin içindesin yani :D . Güzel reklam konusu. Klimaya 23k veren 34kda verir bu arada bence.
İşin içinde değilim sadece bilgi sahibiyim. Evimde 3 tane klimam var. İkisi midea diğeri daikin. Bu klima bütün yaz boyunca 32 bin liraya satildi resmi distribütörlerde. Şuan fiyatinin iyi olduğunu söyledim. Herkesin 35 bini olmaya bilir. 12000 klimalar 18 binden başlar 50 bine kadar cikar. 22-25 arası da fason üretim ürünler olur. Bu ürün bu fiyati hak eden bi ürün olduğu için söylüyorum.

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe

Ege ve Marmara bölgesinde yaşayan bir odayı ısıtayım sürekli yaşama olmasa da arada oturayım oda da ısınsın diyenler için fırsat olabilir.
Daikin Toshiba Mitsubishi alacak bütçesi olmayanlar için enerji tasarrufu iyi diyebileceğimiz bir klima.
Daha düşük fiyata daha tasarruflu bir klima çok da yok.
Midea Çinli klima firması. Dünyanın büyük klima üreticilerinden. Çoğu klima markasına parça üretiyor.
Bazı kredi kartlarına peşin fiyatına 6 taksit imkanı var.
Ben yaşadığım ilçede bayiden 32.000 TL fiyat almıştım. Yaşadığınız yerde bayiler en düşük 29-30 bin TL fiyat verecektir diye düşünüyorum.
Verdiğim link Midea markasının resmi distribütörünün sitesi.
Ankarada pek ihtiyaç yok bizde :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Görkem
çok haklısınız
midea gibi neydiği belirsiz ürün almak yerine şok un bim in sattığı filnuxlar segler fujipluslar

insan bir konu hakkında yorum yaparken biraz düşünmeli
misal firmanın kalitesi hakkında bilgi sahibi olmayabilirsiniz
fakat
arkadaşın postunda reklam muahabbetinden ayrı ürünün kalitesi ile ilgili hatta iyi marka olarak bilinen bazı markalara karşı kalitesi ile ilgili de yorumlar yapılmış
ve ürünün kalitesi hakkında olumsuz bir yorum yapılmamış
demekki biraz da geçmiş yorumları okursak
ürün hakkında bilgi sahibi olup olmadığımızı öğrenmiş olabiliyoruz değil mi

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Efta
çok haklısınız
midea gibi neydiği belirsiz ürün almak yerine şok un bim in sattığı filnuxlar segler fujipluslar

insan bir konu hakkında yorum yaparken biraz düşünmeli
misal firmanın kalitesi hakkında bilgi sahibi olmayabilirsiniz
fakat
arkadaşın postunda reklam muahabbetinden ayrı ürünün kalitesi ile ilgili hatta iyi marka olarak bilinen bazı markalara karşı kalitesi ile ilgili de yorumlar yapılmış
ve ürünün kalitesi hakkında olumsuz bir yorum yapılmamış
demekki biraz da geçmiş yorumları okursak
ürün hakkında bilgi sahibi olup olmadığımızı öğrenmiş olabiliyoruz değil mi
Ürünü tanıtmıyor? Reklamını yapıyor konu açan arkadaş?

smtyrdm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Samet Yardım
Konunun sahibi reklam yapmıyor. Gerçekten evine klima taktıran insan araştırmacı bir insansa aynı sonuca çıkıyor. Markaya para ödemek istemeyen kişi klimanın kalitesine tasarrufuna ve yedek parça teminine bakar. Servis ağını araştırır. Adam bunları sunmuş üstüne diğer daha kaliteli markalara gücü yetmeyenler için böyle bir alternatif sunmuş. Bu klimayi ve markayı araştırın sonra bence reklam mi değil mi karar verin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Görkem
arkadaş
bilmem ne markanın rx7800 xt ekran kartı indirimde 19k
veya
iopyada 4060 lı sistem 20k
veya
gaming gende 4070super 7500f li siste 35k
diye post açan adam da ürünü tanıtıyor mu tanıtmıyor

fiyatın uygun olduğuna dair bildirim postu atıyor

postta kendine has kazanç sağlama adına ref linki olsa eyvallah eleştirelim
var mı öyle bir şey yok

sitenin linkini neden paylaşmış olabileceğini kendi tahminimce söyleyeyim

birebir distribütör sitesi yani en güvenilir adres diye
yani alırken uygun fiyat alırken güvenilir site satış sonrası güvenilir hizmet
(midea ile geçmişteki küçük problemlerden biri ithalatçı firmaların resmi distribütör fiyatından uyguna ürün listelemesi ama satış sonrası hizmet olarak bazen biraz üzmesi)

ANLAMADIĞINIZ ŞEYLERDEN DOLAYI DETAYLI AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA HİSSETTİRİYORSUNUZ
SONRASINDA SATICI İLE İŞBİRLİĞİ YAPIYOR OLACAK ADIMIZ
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konunun sahibi reklam yapmıyor. Gerçekten evine klima taktıran insan araştırmacı bir insansa aynı sonuca çıkıyor. Markaya para ödemek istemeyen kişi klimanın kalitesine tasarrufuna ve yedek parça teminine bakar. Servis ağını araştırır. Adam bunları sunmuş üstüne diğer daha kaliteli markalara gücü yetmeyenler için böyle bir alternatif sunmuş. Bu klimayi ve markayı araştırın sonra bence reklam mi değil mi karar verin.
şimdi bu arkadaşlar bosch markası indirimde diye bir link atsak büyük ihtimal sesini çıkarmayacaklardı
ama konu pekte bilmedikleri midea olunca sanki şirket reklamı yapıyor sandılar da
google amca ne diyor bak demek lazım
1730238953025.png

Kendorf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bugra
1- Siteyi arasam bulamam bu forumda günde 10 tane hayatımda karşılaşmayacağım siteler görüyorum.
2- Arçelik'te 12.000 Btu 27k
Bayiye gitsen bayiden 26.5k alırsın.
Hadi Eyvallah
Bilgisiz fikir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,002,945
Üyeler
158,925
Son üye