Neler Yeni

Bilgisayarımı Araç İle Takaslamak

Palo DAYI 👑

80+ Gold
dost acı söyler sözü burda gerçek oluyor işte
birde alıcak olan adamın yerine kendini koy böyle bir sistemmi alırsın yoks üst düzey ekipmanlardan bir sistemmi sadece pcden bahsediyorum koltugu falan boşver

Felixx

80+
Bu ney la. Fiyatı önce 10k gibi gördüm güzel sistem alınır dedim 100k yazıyormuş :LOL::LOL:

MOON_MVR

80+ Bronze
B
dost acı söyler sözü burda gerçek oluyor işte
birde alıcak olan adamın yerine kendini koy böyle bir sistemmi alırsın yoks üst düzey ekipmanlardan bir sistemmi sadece pcden bahsediyorum koltugu falan boşver
bu açıdan baktığın zaman dediğin normal fakat ben desistemin normal birine gitmesini pek istemiyorum aslında benim gibi değer vericek her ayın 15 inde tüm bakımlarını yapacak gözü gibi bakıp kullanacak birisini bulursamsatmayı düşünüyorum zaten.

ki her insanın de üzerinde hentai stickerları olan bir kasayı alması zor XD

MOON_MVR

80+ Bronze
Bu ney la. Fiyatı önce 10k gibi gördüm güzel sistem alınır dedim 100k yazıyormuş :LOL::LOL:
Espiri yapıcam diye mizahın gibi ölü bir rakam yazmışsın neyse güldürdün genede
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alacak olduğun araç nedir
Şahsi olarak almayacağım en dipten başlayarak araba al üzerinde ilgilen gerekli tamirleri uyguna getirerek yap daha pahalıya sat mantığı ile para katlamaya çalışacağım kendimce bir hobi mantığında düünebilsin kendim zaten iş yerimin verdiği opel astra 2023 kullanıyorum

Bu aralar çok tamirat tadilat izliyorum onun gazına da geldim diyebilirim. Ama nerde 600 dolara focus almak falan XD

xTURANN

80+ Silver
Yorum yapanları, sırf senin düşüncene ters diye kötülüyorsun, ters yorum yapıyorsun.

Madem kaldıramıyorsun, niye soruyorsun ?

Klavye, Kulaklık, Mouse, Mousepad 6 - 6.5 - 7K'ya alırsın. Harici mikrofon ve kamerayı saymıyorum.
Kasa'da en iyi ihtimalle 20k'ya 2.elde gider.
VP249QGR Kodlu monitörün 2.elde 2.5 - 3'e anca gider.
Diğer Monitör ise 5 - 6k bandında gider.

Herşeye abartarak fiyat biçsen bile 100k asla etmez.

Ayrıca, 3060 ama Beyaz alacağıma, 4060 & 4060Ti Siyah alırım daha iyi. Mantığın çok yanlış ilerliyor.

Zar zor para biriktirip çocuğunu sevindirmek için sistem almak isteyen bir baba, alıcı olarak çıkmaz umarım. Çıkarsa çok üzülürüm.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
B

bu açıdan baktığın zaman dediğin normal fakat ben desistemin normal birine gitmesini pek istemiyorum aslında benim gibi değer vericek her ayın 15 inde tüm bakımlarını yapacak gözü gibi bakıp kullanacak birisini bulursamsatmayı düşünüyorum zaten.

ki her insanın de üzerinde hentai stickerları olan bir kasayı alması zor XD
valla bişey diymmi o animeleri gürünce kendi kasamdan bile soğudum :)

MOON_MVR

80+ Bronze
Yorum yapanları, sırf senin düşüncene ters diye kötülüyorsun, ters yorum yapıyorsun.

Madem kaldıramıyorsun, niye soruyorsun ?

Klavye, Kulaklık, Mouse, Mousepad 6 - 6.5 - 7K'ya alırsın. Harici mikrofon ve kamerayı saymıyorum.
Kasa'da en iyi ihtimalle 20k'ya 2.elde gider.
VP249QGR Kodlu monitörün 2.elde 2.5 - 3'e anca gider.
Diğer Monitör ise 5 - 6k bandında gider.

Herşeye abartarak fiyat biçsen bile 100k asla etmez.

Ayrıca, 3060 ama Beyaz alacağıma, 4060 & 4060Ti Siyah alırım daha iyi. Mantığın çok yanlış ilerliyor.

Zar zor para biriktirip çocuğunu sevindirmek için sistem almak isteyen bir baba, alıcı olarak çıkmaz umarım. Çıkarsa çok üzülürüm.
20 K ya bunların aynısnı bulmak zor ve boş yapan yorumlara karşılık cevap veriyorum dediğin gibi çok fazla bir şey etmiyor ekipmanlar bu konuda haklısın fakat dediğim gibi alacak kişiye zaten özellikle normaldeki piyasanın üstünde fiyat yazdığımı vesaire söyleyeceğim amacım benim verdiğim değeri vermeye devam edebilecek birisinin alması yoksa alel ade birisi çıkarıp verse 100 bin gene de vermek istemem içimde kalır çünkü

valla bişey diymmi o animeleri gürünce kendi kasamdan bile soğudum :)
Eğer istersen sana yollayabilirim yurt dışında bir arkadaşım yapıyor bunları

Palo DAYI 👑

80+ Gold
20 K ya bunların aynısnı bulmak zor ve boş yapan yorumlara karşılık cevap veriyorum dediğin gibi çok fazla bir şey etmiyor ekipmanlar bu konuda haklısın fakat dediğim gibi alacak kişiye zaten özellikle normaldeki piyasanın üstünde fiyat yazdığımı vesaire söyleyeceğim amacım benim verdiğim değeri vermeye devam edebilecek birisinin alması yoksa alel ade birisi çıkarıp verse 100 bin gene de vermek istemem içimde kalır çünkü

Eğer istersen sana yollayabilirim yurt dışında bir arkadaşım yapıyor bunları
aman aman benden uzak olsun :)

anıme değilde başka seyler olabilir transformers falan :)

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,492
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
3060 sistem 100k :D anladım IPASDFGIJPSFIPGSFG