hayallerde yaşamaya devam broBu güzel boş yorumun için teşekkürler bro konuya olan katkıların için teşekkürler
hayallerde yaşamaya devam broBu güzel boş yorumun için teşekkürler bro konuya olan katkıların için teşekkürler
Hahahaha farkettim farkettimBirazfazla girdim doğrudur gidecekse de böyle gitsindiyorum artık
bu açıdan baktığın zaman dediğin normal fakat ben desistemin normal birine gitmesini pek istemiyorum aslında benim gibi değer vericek her ayın 15 inde tüm bakımlarını yapacak gözü gibi bakıp kullanacak birisini bulursamsatmayı düşünüyorum zaten.dost acı söyler sözü burda gerçek oluyor işte
birde alıcak olan adamın yerine kendini koy böyle bir sistemmi alırsın yoks üst düzey ekipmanlardan bir sistemmi sadece pcden bahsediyorum koltugu falan boşver
Espiri yapıcam diye mizahın gibi ölü bir rakam yazmışsın neyse güldürdün genedeBu ney la. Fiyatı önce 10k gibi gördüm güzel sistem alınır dedim 100k yazıyormuş
Şahsi olarak almayacağım en dipten başlayarak araba al üzerinde ilgilen gerekli tamirleri uyguna getirerek yap daha pahalıya sat mantığı ile para katlamaya çalışacağım kendimce bir hobi mantığında düünebilsin kendim zaten iş yerimin verdiği opel astra 2023 kullanıyorumAlacak olduğun araç nedir
valla bişey diymmi o animeleri gürünce kendi kasamdan bile soğudumB
bu açıdan baktığın zaman dediğin normal fakat ben desistemin normal birine gitmesini pek istemiyorum aslında benim gibi değer vericek her ayın 15 inde tüm bakımlarını yapacak gözü gibi bakıp kullanacak birisini bulursamsatmayı düşünüyorum zaten.
ki her insanın de üzerinde hentai stickerları olan bir kasayı alması zor XD
20 K ya bunların aynısnı bulmak zor ve boş yapan yorumlara karşılık cevap veriyorum dediğin gibi çok fazla bir şey etmiyor ekipmanlar bu konuda haklısın fakat dediğim gibi alacak kişiye zaten özellikle normaldeki piyasanın üstünde fiyat yazdığımı vesaire söyleyeceğim amacım benim verdiğim değeri vermeye devam edebilecek birisinin alması yoksa alel ade birisi çıkarıp verse 100 bin gene de vermek istemem içimde kalır çünküYorum yapanları, sırf senin düşüncene ters diye kötülüyorsun, ters yorum yapıyorsun.
Madem kaldıramıyorsun, niye soruyorsun ?
Klavye, Kulaklık, Mouse, Mousepad 6 - 6.5 - 7K'ya alırsın. Harici mikrofon ve kamerayı saymıyorum.
Kasa'da en iyi ihtimalle 20k'ya 2.elde gider.
VP249QGR Kodlu monitörün 2.elde 2.5 - 3'e anca gider.
Diğer Monitör ise 5 - 6k bandında gider.
Herşeye abartarak fiyat biçsen bile 100k asla etmez.
Ayrıca, 3060 ama Beyaz alacağıma, 4060 & 4060Ti Siyah alırım daha iyi. Mantığın çok yanlış ilerliyor.
Zar zor para biriktirip çocuğunu sevindirmek için sistem almak isteyen bir baba, alıcı olarak çıkmaz umarım. Çıkarsa çok üzülürüm.
Eğer istersen sana yollayabilirim yurt dışında bir arkadaşım yapıyor bunlarıvalla bişey diymmi o animeleri gürünce kendi kasamdan bile soğudum
aman aman benden uzak olsun20 K ya bunların aynısnı bulmak zor ve boş yapan yorumlara karşılık cevap veriyorum dediğin gibi çok fazla bir şey etmiyor ekipmanlar bu konuda haklısın fakat dediğim gibi alacak kişiye zaten özellikle normaldeki piyasanın üstünde fiyat yazdığımı vesaire söyleyeceğim amacım benim verdiğim değeri vermeye devam edebilecek birisinin alması yoksa alel ade birisi çıkarıp verse 100 bin gene de vermek istemem içimde kalır çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer istersen sana yollayabilirim yurt dışında bir arkadaşım yapıyor bunları