senınkınden ıyı sıstem toplarım 100k yaGüzel yorumun için teşekkürler dediğin fiyata topladığın halde ilandaki numaramdan bana ulaş hediye olarak alacağım
Siz bu sisteme 100 bin değerinde herhangi bir şey takas teklif edilirse bir saniye bile düşünmeden kabul edin. Sisteminizin 100 bin edebilmesinin imkanı yok. Sisteminizi çok seviyorsunuz belli ve bir tık duygusal bir fiyatlandırma olmuş gibi geldi banaAynı sistemi 35 e bulabilirsen hediye etmek isterim sana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam iyi okuyun lütfen koltuk vesaire dahil herşeyi veriyorum nasıl 50 60 k
Laf dalaşına gerek yok iyi kötü alınacak sistem değişir ben komple odamı satıyorum kardeşim bu şekilde göze hoş gelen bir şey toplayacaksan ederi bu olduğunu düşünüyorum daha güzeli senin olur umarımsenınkınden ıyı sıstem toplarım 100k ya
Pulsar r200 mu ney öyle bir motor ile takas teklifi gelmişti fakat motor sevmeyen birisiyim o yüzden red etmiştimSiz bu sisteme 100 bin değerinde herhangi bir şey takas teklif edilirse bir saniye bile düşünmeden kabul edin. Sisteminizin 100 bin edebilmesinin imkanı yok. Sisteminizi çok seviyorsunuz belli ve bir tık duygusal bir fiyatlandırma olmuş gibi geldi bana
Motoru boşver be kardeşim ben hiç tavsiye etmiyorum çok ölen gördüm gerek yok kendini tehlikeye atmaLaf dalaşına gerek yok iyi kötü alınacak sistem değişir ben komple odamı satıyorum kardeşim bu şekilde göze hoş gelen bir şey toplayacaksan ederi bu olduğunu düşünüyorum daha güzeli senin olur umarım
Pulsar r200 mu ney öyle bir motor ile takas teklifi gelmişti fakat motor sevmeyen birisiyim o yüzden red etmiştim
Duygu konusunda tamamı ile haklısın hem kopmak istemiyorum hem de eğer ki satılır ise beni memnun edecek tek fiyat bu olduğu için böyle bir rakam yazdım lakin düşününce aslında güzel bir fiyat gibi geliyor sonuçta komple odayı veriyorum.Siz bu sisteme 100 bin değerinde herhangi bir şey takas teklif edilirse bir saniye bile düşünmeden kabul edin. Sisteminizin 100 bin edebilmesinin imkanı yok. Sisteminizi çok seviyorsunuz belli ve bir tık duygusal bir fiyatlandırma olmuş gibi geldi bana
kim rtx 3060 li sisteme 100 kagıt verirMillet selam. Sistemimin tamamını toplu şekilde satmayı veya iyi kötü bir araba ile takaslamayı düşünüyorum sizce ederi nedir ve hangi araçlar ile takas yapabilirim?
Herşeyin kutusu faturası garantisi var
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...st-duzey-custom-beyaz-sistem-1203698392/detay
ilan linkim bu beyler değerlendirir misiniz
He bir de motordan falan anlamıyorsanız size sorunlu mal takaslamaları da büyük bir olasılık. Bu motorlu taşıtlar piyasasında çakal çokLaf dalaşına gerek yok iyi kötü alınacak sistem değişir ben komple odamı satıyorum kardeşim bu şekilde göze hoş gelen bir şey toplayacaksan ederi bu olduğunu düşünüyorum daha güzeli senin olur umarım
Pulsar r200 mu ney öyle bir motor ile takas teklifi gelmişti fakat motor sevmeyen birisiyim o yüzden red etmiştim
bu fiyat ne bu sisteme şaka gibi hahahahMillet selam. Sistemimin tamamını toplu şekilde satmayı veya iyi kötü bir araba ile takaslamayı düşünüyorum sizce ederi nedir ve hangi araçlar ile takas yapabilirim?
Herşeyin kutusu faturası garantisi var
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...st-duzey-custom-beyaz-sistem-1203698392/detay
ilan linkim bu beyler değerlendirir misiniz
Keyfe keder satıyorsan koy dursun ama biraz duygusallık karışınca sanki özellikle satılmsın diye böyle bir fiyat girmişsin gibiDuygu konusunda tamamı ile haklısın hem kopmak istemiyorum hem de eğer ki satılır ise beni memnun edecek tek fiyat bu olduğu için böyle bir rakam yazdım lakin düşününce aslında güzel bir fiyat gibi geliyor sonuçta komple odayı veriyorum.