Anlamıyorsun ki ? Sen 0 Sistem mi satıyorsun da biz fark etmedik ?20 K ya bunların aynısnı bulmak zor ve boş yapan yorumlara karşılık cevap veriyorum dediğin gibi çok fazla bir şey etmiyor ekipmanlar bu konuda haklısın fakat dediğim gibi alacak kişiye zaten özellikle normaldeki piyasanın üstünde fiyat yazdığımı vesaire söyleyeceğim amacım benim verdiğim değeri vermeye devam edebilecek birisinin alması yoksa alel ade birisi çıkarıp verse 100 bin gene de vermek istemem içimde kalır çünkü
Küfürden raporladım terbineyini takınmayı öğren biraz. Enayi avlarım diyorsan forumda bunun tartışmasını yapamazsın. Tek zeki sen olmadığın gibi burada piyasayı bilen bütün herkesin karşısında cahil cühela gözüküyorsun sadece.Sadece kasayı veriyorum sanki ae
Mantıklı geldi şimdi dediğin. Bunu biraz daha düşüneceğimAnlamıyorsun ki ? Sen 0 Sistem mi satıyorsun da biz fark etmedik ?
20K'ya bunların aynısını alıp kim ne yapsın. 2.Elde geçen 5600 - 2060'lı sisteme 10k diyorduk bu forumda. Beyazmış, özel kablolama yapılmış, çoğu model TR'de zor bulunurmuş falan bunların fiyata etkisi %2.
20K'ya,
5600 + 4060, hatta belki 4060Ti sistem toplarsın ama beyaz olmaz. Yine de senin bilgisayarının performansını yer yer 2'ye katlar.
Ben çok değer verdim, alan kişide gözü gibi baksın o yüzden fiyatı birazcık yüksek tuttum açıklamana da kahkaha attım. Bu kadar anlam yüklersen, kullandığın opel astrayı trafiğe çıkarma. Ört üstünü, arada bir marş bile basma. Aynı mantık
100K YA BU sistemi beşe bölecek sistem toplarım bu 100k ederse benim setup 200k eder ve onu geçtim 100k ya alınacak araba ancak hurda olurMillet selam. Sistemimin tamamını toplu şekilde satmayı veya iyi kötü bir araba ile takaslamayı düşünüyorum sizce ederi nedir ve hangi araçlar ile takas yapabilirim?
Herşeyin kutusu faturası garantisi var
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...st-duzey-custom-beyaz-sistem-1203698392/detay
ilan linkim bu beyler değerlendirir misiniz
Bom boş konu silinsin lütfenBombos konu kitlensin lutfen
Sistemin doğrudan 100k etmediğinin farkındayım dostum amacım burda sermaye oluşturmak kendime satılırsa satılsın satılmazsa sorun değil amacımda en düşükten başlayarak araç alıp satmak100K YA BU sistemi beşe bölecek sistem toplarım bu 100k ederse benim setup 200k eder ve onu geçtim 100k ya alınacak araba ancak hurda olur
heryeri özel olsa ne yazar iki saçma anime görseline niye para saçayım gider Asus rog eva alırımAnakart olsun ekran kartı olsun çoğu tr de artık olmayan özel serilerbu yüzden fiyatları normal hocam
ANCAK çin malı motorların alsatını yaparsınız hocam ki oda 100 e satılırsa 30 35 hadi 40k desen çin malı yada hint malı scooter düşürüp uyguna eli sıkışan kişilerden alıp 3 5 kar edersen ancak büyür sermaye yoksa bu sistem sermaye yapılacak sistem değilBom boş konu silinsin lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistemin doğrudan 100k etmediğinin farkındayım dostum amacım burda sermaye oluşturmak kendime satılırsa satılsın satılmazsa sorun değil amacımda en düşükten başlayarak araç alıp satmak
Terbiyelik bir durum yok kimseyi de cahil yerinde koyup dolandırmaya da çalışmıyorum komple odamı satışa koydum benim için de değerinden dolayı satmak istediğim fiyatın bu olduğunu düşündüm satılmazsa satılmasın problem değil sen çok değer verdiğin ve toplamak için emek verdiğim sistemine sırf piyasası aklındaki fiyattan düşük yazsan satınca içinde ukte kalır mı meraken soruyorum hocam sadeceKüfürden raporladım terbineyini takınmayı öğren biraz. Enayi avlarım diyorsan forumda bunun tartışmasını yapamazsın. Tek zeki sen olmadığın gibi burada piyasayı bilen bütün herkesin karşısında cahil cühela gözüküyorsun sadece.
Güzel yorumun için gereçkten teşekkür ederim arabadan önce motor ile başlamak daha mantıklı geldi bunu değerlendireceğim. Amacım zaten hobi olarak bunu yapmak kötüden başlayarak yavaş yavaş ilerlemekheryeri özel olsa ne yazar iki saçma anime görseline niye para saçayım gider Asus rog eva alırım
ANCAK çin malı motorların alsatını yaparsınız hocam ki oda 100 e satılırsa 30 35 hadi 40k desen çin malı yada hint malı scooter düşürüp uyguna eli sıkışan kişilerden alıp 3 5 kar edersen ancak büyür sermaye yoksa bu sistem sermaye yapılacak sistem değil
Her insanın zevki ve rengi kendisinedir kardeşim buna bir laf etmek sana mı kaldı anlamadım ek olarak odamıbu şekilde yapan kişi kız arkadaşım ve ben kalkıp bana yok işte eve kız sokamazsın çık hava al gibi aşşağlayıcı yorum yapaya çalışmanı önermem sen burda sıkıntılı çıkarsın. Boş insansın kendin gibi boş yorum yapıyorsun beni engelleyerek konularımı görmeyebilirsinYalvaririm kapatin konuyu asiri corny
O anime kizlari ne kardesim cik disari bi hava al adam duvara anime dosemis o eve kiz bile sokamazsin
allah yardimcin olsun baska diyebilecegim bir sey yok
Kardeş bu sistemi 100K yapman mümkün değil olamaz yani istesende olmaz ve yaptığın modifiyeleri yapmak çok zor bir şey değil bu PC nin aynısınıMillet selam. Sistemimin tamamını toplu şekilde satmayı veya iyi kötü bir araba ile takaslamayı düşünüyorum sizce ederi nedir ve hangi araçlar ile takas yapabilirim?
Herşeyin kutusu faturası garantisi var
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...st-duzey-custom-beyaz-sistem-1203698392/detay
ilan linkim bu beyler değerlendirir misiniz