Neler Yeni

Bilgisayarımı Araç İle Takaslamak

xTURANN

80+ Silver
20 K ya bunların aynısnı bulmak zor ve boş yapan yorumlara karşılık cevap veriyorum dediğin gibi çok fazla bir şey etmiyor ekipmanlar bu konuda haklısın fakat dediğim gibi alacak kişiye zaten özellikle normaldeki piyasanın üstünde fiyat yazdığımı vesaire söyleyeceğim amacım benim verdiğim değeri vermeye devam edebilecek birisinin alması yoksa alel ade birisi çıkarıp verse 100 bin gene de vermek istemem içimde kalır çünkü
Anlamıyorsun ki ? Sen 0 Sistem mi satıyorsun da biz fark etmedik ?

20K'ya bunların aynısını alıp kim ne yapsın. 2.Elde geçen 5600 - 2060'lı sisteme 10k diyorduk bu forumda. Beyazmış, özel kablolama yapılmış, çoğu model TR'de zor bulunurmuş falan bunların fiyata etkisi %2.

20K'ya,
5600 + 4060, hatta belki 4060Ti sistem toplarsın ama beyaz olmaz. Yine de senin bilgisayarının performansını yer yer 2'ye katlar.

Ben çok değer verdim, alan kişide gözü gibi baksın o yüzden fiyatı birazcık yüksek tuttum açıklamana da kahkaha attım. Bu kadar anlam yüklersen, kullandığın opel astrayı trafiğe çıkarma. Ört üstünü, arada bir marş bile basma. Aynı mantık :)

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Hacı
Bu sistem mi 100k 🤣
Fazla fazla fiyat yazanlara tövbe est. çekiyordum bunu görene kadar 🤣🤣

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,513
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Sadece kasayı veriyorum sanki ae
Küfürden raporladım terbineyini takınmayı öğren biraz. Enayi avlarım diyorsan forumda bunun tartışmasını yapamazsın. Tek zeki sen olmadığın gibi burada piyasayı bilen bütün herkesin karşısında cahil cühela gözüküyorsun sadece.

MOON_MVR

80+ Bronze
Anlamıyorsun ki ? Sen 0 Sistem mi satıyorsun da biz fark etmedik ?

20K'ya bunların aynısını alıp kim ne yapsın. 2.Elde geçen 5600 - 2060'lı sisteme 10k diyorduk bu forumda. Beyazmış, özel kablolama yapılmış, çoğu model TR'de zor bulunurmuş falan bunların fiyata etkisi %2.

20K'ya,
5600 + 4060, hatta belki 4060Ti sistem toplarsın ama beyaz olmaz. Yine de senin bilgisayarının performansını yer yer 2'ye katlar.

Ben çok değer verdim, alan kişide gözü gibi baksın o yüzden fiyatı birazcık yüksek tuttum açıklamana da kahkaha attım. Bu kadar anlam yüklersen, kullandığın opel astrayı trafiğe çıkarma. Ört üstünü, arada bir marş bile basma. Aynı mantık :)
Mantıklı geldi şimdi dediğin. Bunu biraz daha düşüneceğim

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Volkan
Millet selam. Sistemimin tamamını toplu şekilde satmayı veya iyi kötü bir araba ile takaslamayı düşünüyorum sizce ederi nedir ve hangi araçlar ile takas yapabilirim?

Herşeyin kutusu faturası garantisi var

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...st-duzey-custom-beyaz-sistem-1203698392/detay

ilan linkim bu beyler değerlendirir misiniz
100K YA BU sistemi beşe bölecek sistem toplarım bu 100k ederse benim setup 200k eder :D ve onu geçtim 100k ya alınacak araba ancak hurda olur

MOON_MVR

80+ Bronze
Bombos konu kitlensin lutfen
Bom boş konu silinsin lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:

100K YA BU sistemi beşe bölecek sistem toplarım bu 100k ederse benim setup 200k eder :D ve onu geçtim 100k ya alınacak araba ancak hurda olur
Sistemin doğrudan 100k etmediğinin farkındayım dostum amacım burda sermaye oluşturmak kendime satılırsa satılsın satılmazsa sorun değil amacımda en düşükten başlayarak araç alıp satmak

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Volkan
Anakart olsun ekran kartı olsun çoğu tr de artık olmayan özel serilerbu yüzden fiyatları normal hocam
heryeri özel olsa ne yazar iki saçma anime görseline niye para saçayım gider Asus rog eva alırım :D

Bom boş konu silinsin lütfen

Sistemin doğrudan 100k etmediğinin farkındayım dostum amacım burda sermaye oluşturmak kendime satılırsa satılsın satılmazsa sorun değil amacımda en düşükten başlayarak araç alıp satmak
ANCAK çin malı motorların alsatını yaparsınız hocam ki oda 100 e satılırsa 30 35 hadi 40k desen çin malı yada hint malı scooter düşürüp uyguna eli sıkışan kişilerden alıp 3 5 kar edersen ancak büyür sermaye yoksa bu sistem sermaye yapılacak sistem değil

MOON_MVR

80+ Bronze
Küfürden raporladım terbineyini takınmayı öğren biraz. Enayi avlarım diyorsan forumda bunun tartışmasını yapamazsın. Tek zeki sen olmadığın gibi burada piyasayı bilen bütün herkesin karşısında cahil cühela gözüküyorsun sadece.
Terbiyelik bir durum yok kimseyi de cahil yerinde koyup dolandırmaya da çalışmıyorum komple odamı satışa koydum benim için de değerinden dolayı satmak istediğim fiyatın bu olduğunu düşündüm satılmazsa satılmasın problem değil sen çok değer verdiğin ve toplamak için emek verdiğim sistemine sırf piyasası aklındaki fiyattan düşük yazsan satınca içinde ukte kalır mı meraken soruyorum hocam sadece

heryeri özel olsa ne yazar iki saçma anime görseline niye para saçayım gider Asus rog eva alırım :D

ANCAK çin malı motorların alsatını yaparsınız hocam ki oda 100 e satılırsa 30 35 hadi 40k desen çin malı yada hint malı scooter düşürüp uyguna eli sıkışan kişilerden alıp 3 5 kar edersen ancak büyür sermaye yoksa bu sistem sermaye yapılacak sistem değil
Güzel yorumun için gereçkten teşekkür ederim arabadan önce motor ile başlamak daha mantıklı geldi bunu değerlendireceğim. Amacım zaten hobi olarak bunu yapmak kötüden başlayarak yavaş yavaş ilerlemek

Spectre_zz

80+ Bronze
Yalvaririm kapatin konuyu asiri corny

O anime kizlari ne kardesim cik disari bi hava al adam duvara anime dosemis o eve kiz bile sokamazsin

allah yardimcin olsun baska diyebilecegim bir sey yok

MOON_MVR

80+ Bronze
Yalvaririm kapatin konuyu asiri corny

O anime kizlari ne kardesim cik disari bi hava al adam duvara anime dosemis o eve kiz bile sokamazsin

allah yardimcin olsun baska diyebilecegim bir sey yok
Her insanın zevki ve rengi kendisinedir kardeşim buna bir laf etmek sana mı kaldı anlamadım ek olarak odamıbu şekilde yapan kişi kız arkadaşım ve ben kalkıp bana yok işte eve kız sokamazsın çık hava al gibi aşşağlayıcı yorum yapaya çalışmanı önermem sen burda sıkıntılı çıkarsın. Boş insansın kendin gibi boş yorum yapıyorsun beni engelleyerek konularımı görmeyebilirsin

Ekolarak gayet de memnunum odamdan boş düz renk duvarlarabakmaktan daha iyidir bana kalırsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık
Millet selam. Sistemimin tamamını toplu şekilde satmayı veya iyi kötü bir araba ile takaslamayı düşünüyorum sizce ederi nedir ve hangi araçlar ile takas yapabilirim?

Herşeyin kutusu faturası garantisi var

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...st-duzey-custom-beyaz-sistem-1203698392/detay

ilan linkim bu beyler değerlendirir misiniz
Kardeş bu sistemi 100K yapman mümkün değil olamaz yani istesende olmaz ve yaptığın modifiyeleri yapmak çok zor bir şey değil bu PC nin aynısını

Kasasını 26K ya

Ekipmanlarını 10K ya bulurum

Monitör falanda ekle 7K diyelim

Kasa modifikasyonu 2K olsun (en abartılı olarak yazdım buarada)

26K+10K+7K+2K = 44K falan Maximum en abarti fiyatlarla işte yazmışsin benim gibi değer verecek kişiler bilmem ne Kasada zaten hentaili modifikasyon var , ve yapması zor değil bu sözlerle sadece enayi kaldırmaya çalışırsin ki burda da onlardan yok

Umarım bir cahil okadar parayı bu sisteme bayılmaz sistem DDR4 zaten 100K ya DDR5 RTX 3090 veya 4070 li sistem dizilir

Top Bottom