Neler Yeni

Matematik anlamamak.

Mevsim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Fettah Özalp
Kral valla istedigin meslege gore hareket iste ben hukuk istiyom diyosan ea dan ben muhendis olcam diyosan sayisaldan ben doktor sayisal vs matematikten kacis yok dil okusan dilde hem is imkani azligi hemde yine tyt matematikten dusersin
hocam zaten benden bir şey olmayacak, lise en kolay neyden bitecek ise onu seçmek bence mantıklısı

crabman

80+
Youtubedan falan dinle kral mesela benim dershanedw buna cok iyi ornek biri var kendisi 85obp ile alan lisede hocalari kotu olmasina ragmen evde kendi ugraslariyla calisip suan tytde 85 90 netleri gorebiliyor
evet valla bende yapamadığım zamanlarda rehber matematiğin sınav hazırlık videolarını izlemiştim. Yanlış anlamayın kimseye ithafen değil bu sözüm kusurada bakmayın fakat adam çok başarılı bir şekilde salağa anlatır gibi anlatıyor ve ben o kanal sayesinde matematiği yapabilmeye başladım. Belki ben anladım ali kişisi anlamaz veli kişisi anlamaz. Olabilir, herkes aynı kişiden aynı şekilde anlayacak diye bir şart yok fakat o kanalı öneririm.

crabman

80+
hocam zaten benden bir şey olmayacak, lise en kolay neyden bitecek ise onu seçmek bence mantıklısı
Niye olmasın hocam? Bu dünyada bir tek ölüme çare yok. Her çıkmazın bir çıkışı her sorununda bir çaresi bulunur.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
809
İsim
Sercan GÖKALP
Bugün edebiyat sınavı olduk muhtemelen 100 alırım. Öbür derslerde zaten o civarlarda gelir üstelik bunlara çalışmıyorum bile. Ama matematiğe ne yaparsam eğitim hayatım boyunca şansa bala geçtim 10. Sınıfa geldim, haftaları mı ayları mı bir konuya versemde kafa basmıyor. Karnede hepsi yüz bı matematik 20 felan onuda belge almam için hocalar hep sözlü ile bu zamana kadar geçirdi. Ama yeni bir okula başladım bu hoca sınav notundan çok düşük bir not vereceğini söyledi bana. Yani geçmek için 60 70 civarı almam lazım, oda imkansız. Öbür sayısallara kafa basıyorken matematiğe basmıyor diye sayısal veya eşit ağırlık seçemiyorum. Mecvur sözel veya dil seçmek zorundayım onunla da bir yere varamazsın, adam akıllı bir meslek edinemessin. Diğer bütün derslerim hep 100 diye hocalarım aileme bu çocuk okur diye imam-hatip okutturdu orda yaşamadığım şey kalmadı şimdi anadoluya geçtim ve hatamı anladım. Ama artık çok geç meslek veya çıraklık bu saaten sonrada iş yapmaz. Okumazsam eğer elime bir meslek alamam, ki okuyamayacağım zaten. Çıraklık ise bu saatten sonra iş görmez. Tek bildiğim şey bilgisayara iki ram söküp takmak, hadi bunla meslek yap.. kısacası bir ders yüzünden kariyeriniz mahvoluyor. Konuşacak kimsem yoktu sıkıntıdan buraya yazdım cok takmayın hayırlı akşamlar.
Kardeşim insana nerede ne zaman nasıl bir kapı açılacağı hiçbir zaman belli olmaz bak Ben 28 yaşındayım çok işe girdim çıktım ama mesela şu an kendim ağaç yetiştiriyorum ve bunu İnşallah bir sene içinde kendi işim olarak devam ettirmeyi planlıyorum Yani demem o ki sen ne hayal kurarsan kur hayatı yaşadıkça hayatın bir şekilde şekilleniyor. Sen önce neyden keyif aldığını bul ileride neyden keyif alabileceğini düşün şimdi bana başkası için çalışmak eziyet gibi geliyor gerçekten çok Zor dayanıyorum ama ileride kendi işimi yapabilmek için bunlara katlanmak zorundayım herkes bu yollardan geçiyor herkes bu yollardan geçecek sen sadece keyif aldığın şeyi bulmaya çalış sonra o doğrultuda çalışmaya başla. Ama ne olursa olsun kesinlikle en az 2 yıllık bir üniversite diploman olsun çünkü en azından bir diploman olmazsa hep bedenen çalışmak zorunda kalırsın tecrübe konuşuyor inan bana.

HayranAga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emirhan
evet valla bende yapamadığım zamanlarda rehber matematiğin sınav hazırlık videolarını izlemiştim. Yanlış anlamayın kimseye ithafen değil bu sözüm kusurada bakmayın fakat adam çok başarılı bir şekilde salağa anlatır gibi anlatıyor ve ben o kanal sayesinde matematiği yapabilmeye başladım. Belki ben anladım ali kişisi anlamaz veli kişisi anlamaz. Olabilir, herkes aynı kişiden aynı şekilde anlayacak diye bir şart yok fakat o kanalı öneririm.
O adam efsane ya kahoot trolleri falan darmancik koyunden selamlar hocma

crabman

80+

HayranAga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emirhan

Mevsim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Fettah Özalp
Kral gunde kac soru matematik cozuyon mesela soylermisin cabalamak sadece dinlemek ve soru sormaktan ibaret degil extra calisma gerek
40 50 çözüyorum bazen 100 oluyor ama hepsi yanlış. Deniyorum ama yok yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,002,945
Üyeler
158,925
Son üye
KYSU
Top Bottom