Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Ne kadardı?436,35 TL olmuş fiyatı fakat bence muadillerine göre yine iyi.
aklım cık aklımdan cık alıp 2k ya satmak cıkkkkkkara borsaclar oluyorlar genelde.. Koleksiyon yapmaktan vazgeçtim onlar yüzünden.
Attığım yerden alabilirsin hem ucuza hem de orjinal veriyor.kara borsaclar oluyorlar genelde.. Koleksiyon yapmaktan vazgeçtim onlar yüzünden.
Burago F1 diye arat fiyatı ucuzdan pahalıya sırala görürsün. Baş parmak kadar bir şey ufacik. O attığın resim 1:43 değilben linkteki fiyatından daha ucuza bulamadım temu da. Bulursanız paylaşın lütfen alacak olanlar için daha sağlıklı olur. Ayrıca 1:43 ufacık denecek kadarda küçük değil aslında.. Uzunluğu iki tane hw arabası uzunluğu kadar.
bunların boytunu nasıl anlıyorsun tam olarak matıkken 1.43 küçükse 1.63 falan büyük olanı oluyor bence ama genede sorayım ona göre bişeyler alıcamdaBurago F1 diye arat fiyatı ucuzdan pahalıya sırala görürsün. Baş parmak kadar bir şey ufacik. O attığın resim 1:43 değil
Gerçek aracın 43de1i demek 1:43. Sağdaki sayı azaldıkça boyut büyür yanibunların boytunu nasıl anlıyorsun tam olarak matıkken 1.43 küçükse 1.63 falan büyük olanı oluyor bence ama genede sorayım ona göre bişeyler alıcamda
Burago F1 diye arat fiyatı ucuzdan pahalıya sırala görürsün. Baş parmak kadar bir şey ufacik. O attığın resim 1:43 değil
Konuya resim atmış mrcode onu diyorum. Neyse alan alsın normal fiyatı bu ben 200e aldım 2 gün onceAlıntıyı görüntüle
en üstte benim attığım linkdeki ürün var. 1:43 ölçek araçların boyu 10-13 cm arası değişiyor. Attığım resmin 1:43 olmadığını söylemişsiniz sanırsam linkten bahsediyorsunuz. Kontrol ettim tekrardan fakat linkteki üründe 1:43. Demek istediğinizi anlayamadım sanırsam?
Modeli yapılan aracın gerçekteki boyutuna göre küçültme oranıdır bu oranlar. mesela basitinden örnek vermek gerekirse: bir pastayı 43 dilime bölünce mi dilimler daha büyük olur 63 dilime bölünce mi? böyle anlayabilirsin mantığı.bunların boytunu nasıl anlıyorsun tam olarak matıkken 1.43 küçükse 1.63 falan büyük olanı oluyor bence ama genede sorayım ona göre bişeyler alıcamda