Temu'daki indirimdeki ürünler alınır mı?

Kullanmak için değil, al-sat için yani? İlkini bilmem de ikincisinden bol bol al baya uyguna geliyor inanılmaz bir fiyat kolayca satarsın.
Trde 300 gibi fiyata satılıyor zaten adam daha bunun vergisiyle 450 500 lira verecek de kar amacıyla 800 e satacak daa

Hocam siz nükteyi anlamamışsınız daa
İroni yapma ihtimalıni düşündüm de belli etmemişsin adam bunu ciddiye alıp ürünleri alırsa elinde patlamamadı için uyarim dedim

İroni yapma ihtimalıni düşündüm de belli etmemişsin adam bunu ciddiye alıp ürünleri alırsa elinde patlamamadı için uyarim dedim
İyi düşünmüşsünüz de bence yanlış kişi için düşünmüşsünüz. İhtiyacı olan insanların yerine al-sat amacında olanların stok bitirmesi için ellerinde patlaması en büyük temennim şahsen.

İyi düşünmüşsünüz de bence yanlış kişi için düşünmüşsünüz. İhtiyacı olan insanların yerine al-sat amacında olanların stok bitirmesi için ellerinde patlaması en büyük temennim şahsen.
Dostum ihtiyacı olan alsın banane,böyle bişe düşündüm konu açtım gelipde burda teroristmisim gibi davranma :D

Bana ne diyip tamamen bu ihtiyaçlardan kazanç kazanma düşüncesi tezatlığı ne peki 💀
Sayenizde ihtiyacı olan alamıyor zaten.
stok falan bitirmeyeceğim 1 tane alıp satarım veya kullanıp kendi klavyemi satarım.Seni ilgilendiren bir durumda yok boşa konuşma burda :D

stok falan bitirmeyeceğim 1 tane alıp satarım veya kullanıp kendi klavyemi satarım.Seni ilgilendiren bir durumda yok boşa konuşma burda :D
Gayet de ilgilendirir. Beni ilgilendirmiyorsa neden herkese açık bir foruma konu olarak giriyorsun? Kimin veya neyin verdiği hak ile herkese açık bir platformda beni kısıtlayabileceğini düşünüyorsun?

Gayet de ilgilendirir. Beni ilgilendirmiyorsa neden herkese açık bir foruma konu olarak giriyorsun? Kimin veya neyin verdiği hak ile herkese açık bir platformda beni kısıtlayabileceğini düşünüyorsun?
dostum ben buraya soru sormak için forum açtım bana saçma sapan şeyler yazdın şimdide hukuki konuşmaya çalışıyorsun.
ne anlatıyon anlamadımda allah akıl fikir versin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,676
Üyeler
184,478
Son üye
ferhat8634
Geri