aynen harman target with improved bass versionHocam yok ne çınlatıcam iade edilebiliyor zaten benim içinde deneyim olur. Mikrofonsuz BASS edition alıyorum o zaman.
aynen harman target with improved bass versionHocam yok ne çınlatıcam iade edilebiliyor zaten benim içinde deneyim olur. Mikrofonsuz BASS edition alıyorum o zaman.
Hocam bass edition yerine düz versiyon alırsam çok farkı olur mu?aynen harman target with improved bass version
hocam onu kullanmadığım için çok bir fikrim yok. bu tür incemeleri hintliler yapıyor youtube'tan bakarak fikir sahibi olabilirsinizHocam bass edition yerine düz versiyon alırsam çok farkı olur mu?
beyaz harman siyah bass olan modeli hocam. harman daha düz bir ses profili ile geliyor bass versiyonu ise adı üstünde bassı yüksek olarak geliyor.Hocam redditten baktım harman daha iyi demişler onu alacağım sanırım
https://share.temu.com/2bcr94okExA
Bunun beyaz milli hali harman değil mi
şimdiden hayırlı olsun hocam.Bugün sipariş geçeceğim 750 TL filan oluyor harman biraz kredimde var 650 filana gelcek ne yazıkki hiç kupon yok etkinlikte yok
hocam selam KZ ZSN PRO X 1BA 1DD nasıl peki?şimdiden hayırlı olsun hocam.
fiyatına göre güzel model ama biraz tercihlerinize bağlı. eğer temiz bir ses istiyorsanız güzel bir seçenek zsn ama daha çok bass istiyorsanız kz castor bass da güzel bir seçenek.hocam selam KZ ZSN PRO X 1BA 1DD nasıl peki?
388TL ye aldım kredi felanda vardı vergisiz almış oldum nerdeyse, kullanım amacımda oyun müzik dediğiniz gibi temiz ses istiyorum. Güncelde QCY T13 kullanıyorum. Castora da baktım güzel model gerçektenfiyatına göre güzel model ama biraz tercihlerinize bağlı. eğer temiz bir ses istiyorsanız güzel bir seçenek zsn ama daha çok bass istiyorsanız kz castor bass da güzel bir seçenek.
Hocam castor aldım gelsin unutmazsam size anlatmaya çalışırımbeyler konuyu yenı goruyorum max 650 tl olacak sekılde bu konudakı bildiğiniz en iyi kulaklık hangısi acaba
edx pro hiç güzel değil tavsiye etmem biraz daha çıkıp kz castor alın daha iyi