Neler Yeni

Temu iem kulaklık önerisi

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mustafa Yavuz
Jakten type c dönüştürücü

OverallTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Ali
kz castor pro aldım. kesinlikle öneririm. gayet tatmin etti beni bass mid konusunda. lakin şöyle bi sıkıntı var. bilmiyorum belki benim kulak yapım değişiktir. en ufak silikon ucu takmama rağmen bir süre sonra kayıyor ve düzeltmem gerekiyor :Ddd onun harici on numara kulaklık. cs2'de kütür kütür çalışıyor. alan arkadaşlar ilk taktığınızda ses bir garip gelecek ama 20-30dk sonra alışacaksınız
Hocam cs'de ses kasabiliyor musunuz ? Ayrıca sizinki mikrofonlu versiyon mu ? Bende de kupon var 800 TL'ye geliyor alıcam galiba.

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mustafa Yavuz
Kuponu almanın bir yolu var mı

joesmatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
joe
Hocam cs'de ses kasabiliyor musunuz ? Ayrıca sizinki mikrofonlu versiyon mu ? Bende de kupon var 800 TL'ye geliyor alıcam galiba.
bende harici mic olduğu için gerek duymadım mikrofonsuz benimki. cs'de fena ses kasıyorum. windows'tan loudness equalization ve bass boost da açtım çiçek gibi oldu. fena tavsiye ederim ama dediğim gibi ilk kullanımda hemen kötü düşünmeyin bana da "bu bozuk mu lan" diye geldi ama sonra alıştım bir sorun yok şu an

OverallTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Ali
bende harici mic olduğu için gerek duymadım mikrofonsuz benimki. cs'de fena ses kasıyorum. windows'tan loudness equalization ve bass boost da açtım çiçek gibi oldu. fena tavsiye ederim ama dediğim gibi ilk kullanımda hemen kötü düşünmeyin bana da "bu bozuk mu lan" diye geldi ama sonra alıştım bir sorun yok şu an
Peki Valorant'da denediniz mi ? Ayrıca hocam discordda kullandınız mı sesler çok patlıyor mu ?

joesmatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
joe
Peki Valorant'da denediniz mi ? Ayrıca hocam discordda kullandınız mı sesler çok patlıyor mu ?
valo hiç oynamadım bro ya yüklü de değil. dc'de de herhangi bir sıkıntı yok patlamadır çatlamadır. normal gayet. benim kulak sorunlu tam oturmuyor kayıyor falan. onu ekstra memory foamlu bi uç alarak çözeceğim sanırım bakalım

OverallTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Ali
valo hiç oynamadım bro ya yüklü de değil. dc'de de herhangi bir sıkıntı yok patlamadır çatlamadır. normal gayet. benim kulak sorunlu tam oturmuyor kayıyor falan. onu ekstra memory foamlu bi uç alarak çözeceğim sanırım bakalım
O zaman gaza geldim sipariş geçiyom bende.
Mesaj otomatik birleştirildi:

He hocam şeyi unuttum iemlerde malum yapısı gereği önden gelen sesler zor duyuluyolar diyolar. Sizde de öyle mi ? Mesela csde adam önünüzde ses verdi anlaşılıyor mu?

joesmatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
joe
O zaman gaza geldim sipariş geçiyom bende.
Mesaj otomatik birleştirildi:

He hocam şeyi unuttum iemlerde malum yapısı gereği önden gelen sesler zor duyuluyolar diyolar. Sizde de öyle mi ? Mesela csde adam önünüzde ses verdi anlaşılıyor mu?
hiçbir sıkıntı yaşamadım bro 4 yönden gayet iyi bence. heh benim yorumlardan gaza gelirsin alırsın beğenmezsin sonra kulaklarımı çınlatma hahahaha benim kişisel yorumum bu. ben memnunum gayet üründen. f/p güzel

OverallTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Ali
hiçbir sıkıntı yaşamadım bro 4 yönden gayet iyi bence. heh benim yorumlardan gaza gelirsin alırsın beğenmezsin sonra kulaklarımı çınlatma hahahaha benim kişisel yorumum bu. ben memnunum gayet üründen. f/p güzel
Hocam yok ne çınlatıcam iade edilebiliyor zaten benim içinde deneyim olur. Mikrofonsuz BASS edition alıyorum o zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,065
Üyeler
172,774
Son üye
franarrow
Top Bottom