Mithril
80+ Silver
edx dede %80 sanırsamhocam hali hazırda kablosuz kulaklığım var o yüzden fazla masraf çıksın istemiyorum onda vergi yüzde 80 imiş
edx dede %80 sanırsamhocam hali hazırda kablosuz kulaklığım var o yüzden fazla masraf çıksın istemiyorum onda vergi yüzde 80 imiş
Kz castor - Kz Edc Pro ikiside dqs'den iyi.hocam sizce castor mu dqs mi? birinin ses kalitesi daha iyi diğeride kulağa çok daha iyi oturuyor.
ses olarak öyleler ama dışarıda kullanırken eds arada kulağımdan kayıyor sırf bunun için dqs tercih etmek ne kadar doğru olur?Kz castor - Kz Edc Pro ikiside dqs'den iyi.
Hocam arada kaysa bile geri takılıyor ama ses olarak ciddi fark var. Bu fark sadece kayma için göze alınmamalı bence. Tabiikide tercih meselesi.ses olarak öyleler ama dışarıda kullanırken eds arada kulağımdan kayıyor sırf bunun için dqs tercih etmek ne kadar doğru olur?
sizce eds den costor a geçmeye değermi?Hocam arada kaysa bile geri takılıyor ama ses olarak ciddi fark var. Bu fark sadece kayma için göze alınmamalı bence. Tabiikide tercih meselesi.
Hocam arada kaysa bile geri takılıyor ama ses olarak ciddi fark var. Bu fark sadece kayma için göze alınmamalı bence. Tabiikide tercih meselesi.
Hayır hocam harman bu bass olanı diyorum ben.
hocam şimdi biraz uzun olcak ama ben her türlü attığım adaptör ile kullanacağım kulaklıkları o yüzden eğer castor alırsam bir iki ürün sepetimden kısıp alabilirim ama eğer dönüştürücü ile kullanıldığında pek farkları yoksa uğraşmak istemiyorumsizce eds den costor a geçmeye değermi?
atar mısınız rica etsemHayır hocam harman bu bass olanı diyorum ben.
sanırım siyah rengi otomotikmen harman bass olarak geliyorHayır hocam harman bu bass olanı diyorum ben.
açık konuşayım o adaptör ile iki kulaklığın arasındaki farkı anlayabileceğini ben pek sanmıyorum.hocam şimdi biraz uzun olcak ama ben her türlü attığım adaptör ile kullanacağım kulaklıkları o yüzden eğer castor alırsam bir iki ürün sepetimden kısıp alabilirim ama eğer dönüştürücü ile kullanıldığında pek farkları yoksa uğraşmak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
atar mısınız rica etsem
bi tık daha ucuz bir adaptör öneriniz varsa kz edx pro ile adaptör alim mantıklıysasanırım siyah rengi otomotikmen harman bass olarak geliyor
açık konuşayım o adaptör ile iki kulaklığın arasındaki farkı anlayabileceğini ben pek sanmıyorum.
attığım en ucuzu idi maalesef.bi tık daha ucuz bir adaptör öneriniz varsa kz edx pro ile adaptör alim mantıklıysa
Adaptörle kullandınız mı hiçkz castor pro aldım. kesinlikle öneririm. gayet tatmin etti beni bass mid konusunda. lakin şöyle bi sıkıntı var. bilmiyorum belki benim kulak yapım değişiktir. en ufak silikon ucu takmama rağmen bir süre sonra kayıyor ve düzeltmem gerekiyordd onun harici on numara kulaklık. cs2'de kütür kütür çalışıyor. alan arkadaşlar ilk taktığınızda ses bir garip gelecek ama 20-30dk sonra alışacaksınız