Neler Yeni

Temu iem kulaklık önerisi

Mithril

80+ Silver

Mithril

80+ Silver

OverallTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali
ses olarak öyleler ama dışarıda kullanırken eds arada kulağımdan kayıyor sırf bunun için dqs tercih etmek ne kadar doğru olur?
Hocam arada kaysa bile geri takılıyor ama ses olarak ciddi fark var. Bu fark sadece kayma için göze alınmamalı bence. Tabiikide tercih meselesi.

Mithril

80+ Silver
Hocam arada kaysa bile geri takılıyor ama ses olarak ciddi fark var. Bu fark sadece kayma için göze alınmamalı bence. Tabiikide tercih meselesi.
sizce eds den costor a geçmeye değermi?

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mustafa Yavuz

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mustafa Yavuz
sizce eds den costor a geçmeye değermi?
hocam şimdi biraz uzun olcak ama ben her türlü attığım adaptör ile kullanacağım kulaklıkları o yüzden eğer castor alırsam bir iki ürün sepetimden kısıp alabilirim ama eğer dönüştürücü ile kullanıldığında pek farkları yoksa uğraşmak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır hocam harman bu bass olanı diyorum ben.
atar mısınız rica etsem

Mithril

80+ Silver
Hayır hocam harman bu bass olanı diyorum ben.
sanırım siyah rengi otomotikmen harman bass olarak geliyor
hocam şimdi biraz uzun olcak ama ben her türlü attığım adaptör ile kullanacağım kulaklıkları o yüzden eğer castor alırsam bir iki ürün sepetimden kısıp alabilirim ama eğer dönüştürücü ile kullanıldığında pek farkları yoksa uğraşmak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

atar mısınız rica etsem
açık konuşayım o adaptör ile iki kulaklığın arasındaki farkı anlayabileceğini ben pek sanmıyorum.

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mustafa Yavuz
sanırım siyah rengi otomotikmen harman bass olarak geliyor

açık konuşayım o adaptör ile iki kulaklığın arasındaki farkı anlayabileceğini ben pek sanmıyorum.
bi tık daha ucuz bir adaptör öneriniz varsa kz edx pro ile adaptör alim mantıklıysa

Mithril

80+ Silver

joesmatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
joe
kz castor pro aldım. kesinlikle öneririm. gayet tatmin etti beni bass mid konusunda. lakin şöyle bi sıkıntı var. bilmiyorum belki benim kulak yapım değişiktir. en ufak silikon ucu takmama rağmen bir süre sonra kayıyor ve düzeltmem gerekiyor :Ddd onun harici on numara kulaklık. cs2'de kütür kütür çalışıyor. alan arkadaşlar ilk taktığınızda ses bir garip gelecek ama 20-30dk sonra alışacaksınız

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mustafa Yavuz
kz castor pro aldım. kesinlikle öneririm. gayet tatmin etti beni bass mid konusunda. lakin şöyle bi sıkıntı var. bilmiyorum belki benim kulak yapım değişiktir. en ufak silikon ucu takmama rağmen bir süre sonra kayıyor ve düzeltmem gerekiyor :Ddd onun harici on numara kulaklık. cs2'de kütür kütür çalışıyor. alan arkadaşlar ilk taktığınızda ses bir garip gelecek ama 20-30dk sonra alışacaksınız
Adaptörle kullandınız mı hiç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,362
Üyeler
172,821
Son üye
Magnus23
Top Bottom