Temudan bu mikrofon alınır mı??

wkeyd1

80+
Reaksiyon skoru
33
kredi var birde kupon vs var 800 tl ye gelicek broadcast ile kullanılır gibi alan varmı?

kredi var birde kupon vs var 800 tl ye gelicek broadcast ile kullanılır gibi alan varmı?

Alınır. Bu fiyata tatmin ediyor. Ama profesyonel iş için yeterli gelmeyebilir.

Alınmaz aliexpress'de ilk kullanıcı indirimi kullanıp fifine tarzı ürün bak

Alınır. Bu fiyata tatmin ediyor. Ama profesyonel iş için yeterli gelmeyebilir.
profluk bi iş yok sadece oyunda dc vs konuşmak için ama yorumlara kayıt alırken ses çok güzel ama dc de oyunda aşırı kötü yazmışlar anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınmaz aliexpress'de ilk kullanıcı indirimi kullanıp fifine tarzı ürün bak
ne kadar gelicek mesela tahminen bu 800tl ye bedava gibi bişey yanlış bakmadıysam ilk kullanıcı indirimi dahil vergisiz 1700 civarı

profluk bi iş yok sadece oyunda dc vs konuşmak için ama yorumlara kayıt alırken ses çok güzel ama dc de oyunda aşırı kötü yazmışlar anlamadım

ne kadar gelicek mesela tahminen bu 800tl ye bedava gibi bişey yanlış bakmadıysam ilk kullanıcı indirimi dahil vergisiz 1700 civarı
Bilmem indirim kovalarsan 1200-1400'E gelir herhalde

Taş gibi mikrofon aktif olarak kullanıyorum

Wincredit ile alırsan mantıklı ama 2400 etmez vergisiyle bende var ses güzel ama arka sesleri çok alıyor

Ben 1200 e aldım direkt 1000 kredim vardı kredi iadesinden gelen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,655
Üyeler
183,152
Son üye
ahmzk
Geri