Neler Yeni

10K’ya Kullanılmamış PS4 alınır mı?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Entilus
Hayırlı forumlar. Sarı siteden bir ürün buldum. Tamamiyle hem yatırım yani ilerde almak istesem alamam endişesiyle bir anda ps4 alma hevesim geldi.

Ps4 slim 500gb cuh-2116a modelini hiç açılmamış bir model şubat 2026 a kadar garantisi mevcut.

Bu fiyata alınır mı?

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Kadir
Alınmaz tabii ki 10 senelik cihaz.Ama senin için ps özel oyunları önemli pc yoksa elinde alınabilir.Pc ye geliyor zaten oyunlar

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Entilus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınmaz tabii ki 10 senelik cihaz.Ama senin için ps özel oyunları önemli pc yoksa elinde alınabilir.Pc ye geliyor zaten oyunlar
Elimde PC var yeterli seviyede. Ps de ps plus almayı düşünüyorum tamamiyle pc de olunca bireysel oynuyorum ps alınca aileyle de oynamak tamamiyle kafa.

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Kadir
Elimde PC var yeterli seviyede. Ps de ps plus almayı düşünüyorum tamamiyle pc de olunca bireysel oynuyorum ps alınca aileyle de oynamak tamamiyle kafa.
Pc ye kol bağlayıp da oynayabilirsin sadece seçenek.Aile ile oynamak için alınabilir son karar yine sende

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Entilus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc ye kol bağlayıp da oynayabilirsin sadece seçenek.Aile ile oynamak için alınabilir son karar yine sende
Eyvallah dönüş için tamamiyle piyasaya hakim olmadığımdan değer mi açısından sormuştum teşekkürler

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Hayırlı forumlar. Sarı siteden bir ürün buldum. Tamamiyle hem yatırım yani ilerde almak istesem alamam endişesiyle bir anda ps4 alma hevesim geldi.

Ps4 slim 500gb cuh-2116a modelini hiç açılmamış bir model şubat 2026 a kadar garantisi mevcut.

Bu fiyata alınır mı?
büyük ihtimalle sıfır değildir ama alınabilir 500gb yetmez ama ekstra harici hard disk takip kullanıla bilir. Ben ps4 pro kullanıyorum ses yapması dışında gayetde akıcı oynatıyor oyunları

Top Bottom