Neler Yeni

MİT 1920-1948 Dönemlerine ait bir kaç belge yayımladı !

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,491
İsim
Mehmet Aslan
Milli İstihbarat Teşkilatı , 1920-1948 dönemleri arasındaki bir kaç arşiv belgesini kamuoyuna sundu !
Merak edenler internet sitesine gidip ``Özel Koleksiyon`` sekmesinden belgeleri inceleyebilir :D

Kaynak :

1730421646812.png

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Milli İstihbarat Teşkilatı , 1920-1948 dönemleri arasındaki bir kaç arşiv belgesini kamuoyuna sundu !
Merak edenler internet sitesine gidip ``Özel Koleksiyon`` sekmesinden belgeleri inceleyebilir :D

Kaynak :

Alıntıyı görüntüle
Soğuk savaş dönemi de yayınlansa (Yayınlamasında sakınca olmayan tabiiki) tadından yennmez.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,491
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Soğuk savaş dönemi de yayınlansa (Yayınlamasında sakınca olmayan tabiiki) tadından yennmez.
onlar biraz daha yakın dönem , yayınlanmaz gibi :D Bu konulara merakın varsa Polat Safi` nin kitaplarını öneririm , bu alandaki en önemli kitapları yazmış kişilerden biri.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
onlar biraz daha yakın dönem , yayınlanmaz gibi :D Bu konulara merakın varsa Polat Safi` nin kitaplarını öneririm , bu alandaki en önemli kitapları yazmış kişilerden biri.
Hocam bir tane istikbarat kitabı okumuştum ikincisin olur. Simdilik "Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı" kitabım var onu okuyorum,Sonrasında da ya Aytunç Altındal - Kehanetler kitabı ya da Polat safi'den okurum. Şu anki kitabı yarıladım ztn

Top Bottom