PowerXitinia
80+ Bronze
Denedim denedim olmadı dünyanın en zor vatandaşlık veren ülkesi nasıl vatandaşlık alabilirim abiler bu işlerden anlayan biri var mı?
Denedim denedim olmadı dünyanın en zor vatandaşlık veren ülkesi nasıl vatandaşlık alabilirim abiler bu işlerden anlayan biri var mı?
Bu işlerden anlayan biri olsa burada olamazdı zannımcaDenedim denedim olmadı dünyanın en zor vatandaşlık veren ülkesi nasıl vatandaşlık alabilirim abiler bu işlerden anlayan biri var mı?
Aga kim yong unun yanına git beni Arda gönderdi de verir hemen selamımıda söylersen iyi olurDenedim denedim olmadı dünyanın en zor vatandaşlık veren ülkesi nasıl vatandaşlık alabilirim abiler bu işlerden anlayan biri var mı?
Kardeşim sen tr de kal yakında zaten kuzey kore olucak yabancılık çekmezsin hemde zahmetde olmaz sana.Denedim denedim olmadı dünyanın en zor vatandaşlık veren ülkesi nasıl vatandaşlık alabilirim abiler bu işlerden anlayan biri var mı?
beyefendi troll değil 1 yıldan fazladır kuzey kore vatandaşlığı istiyorum daha öncede konu açmıştımtroll konu
ağabey burda 2018 diyor oz zamana kadar şartlar değişmiş olabilir belki![]()
Kuzey Kore Vatandaşlığı Nasıl Alınır? - Vize Vatandaşlık Rehberi
Kuzey Kore vatandaşlığı nasıl alınır? Gerekli belgeler, şartlar ve avantajları neler? Kuzey Kore vatandaşlık veriyor mu? Çifte vatandaşlık mümkün mü?vizevatandaslik.com