- Konu Sahibi Konu Sahibi
İnşAllah gidersin dostum
Hayır Erasmusu kazanıp Çekya'ya gittimGittin mi abi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
dalga geçmiyorum bu arada
İnşAllah gidersin dostum
Hayır Erasmusu kazanıp Çekya'ya gittimGittin mi abi?
dalga geçiyorsun diyen olmadı 1Hayır Erasmusu kazanıp Çekya'ya gittim
Hocam Kb ama şuan sadece ergenliğin getirdiği heyecan'dan dolayı böyle bir şey düşünüyorsunuz buna karar vermek için daha erken en az 17-18 olun sonra daha mantıklı düşününMerhabalar 13 yaşındayım Japonya'ya gitmek istiyorum sebebim ise animeleri sevmem hukuk düşünüyorum bu sene LGS sınavım var avukatlık düşünüyorum.
Japonya animelerin yeri olduğu için gitmek istiyorum ama alfabesi ve dili zor gibi duruyor İngilizce sınıfımdayım İngilizcem iyi erasmusuda kazanıyordum ucundan kaybettim Türklere karşı ırkçılık varmış ben hep orada yaşamak istiyorum tatil olarak turistlik olarak değil vatandaşlık alabilir miyim zor mu alırsam oradaki bana karşı olacak olan ırkçılık biter mi bir de soğuk olduklarını duydum nasıl arkadaş edinebilirim orada alfabe olarak hangi alfabe en yaygın bilen var mı yardım edebilecek olursa sevinirim şu an Japonya hakkında videolar izliyorum.
bazı liselerde de erasmus mevcut hocamHocam Kb ama şuan sadece ergenliğin getirdiği heyecan'dan dolayı böyle bir şey düşünüyorsunuz buna karar vermek için daha erken en az 17-18 olun sonra daha mantıklı düşünün
-Japonya bence daha çok 2-3 "çok yakın samimi" arkadaş ile gidilebilecek bir yer mesela murat GF ile gidilir neyse gidilip eğlenecek ucuza bir kaç bir şey alınıp geri dönülecek bir yer asla yaşanılacak bir yer değil hele arkadaş yapılacak hiç değil genel olarak Asyalılar soğuk insanlar Özellikle japinya 1'ci sırada bu yüzden arkadaş falan yoksa Japonya ve çinde asla yaşanılmaz Kore'de belki oda biraz daha sosyaller yani tipiniz varsa arkadaş edinirsiniz orda ama bence hiç bir asya ülkesinde tek yaşanmaz batı'yı tavsiye ederim en azından orda sizin gibi başka ülkelerden gelen insanlar çok olduğu için daha rahat arkadaş edinirsiniz unutmayın her zaman bir ülkenin yerlisi yabancılara mesefali davranır bu yüzden daha samimi olabileceğiniz tek kişi yabancılardır mesela ABD'ye gittiniz ordaki Hintli ile iyi arkadaş olunur hijyen önemliyse avrupalıda olabilir
-Mesela ben Japonya'dan sevimli bir anime kızı alıp ABD'de yaşamayı düşünüyorum
-kb yeni gördüm konu eskiymiş ama tekrar açılmış neyse o kadar yazdım yazık olmasın diye silmedim
-Reis LGS'ye hazırlanıyodun en son nasıl lisedeyken Erasmus yaptın? Lan ben sadece üniversitede Erasmus oluyo diye biliyordum beni kandırmışlar
(Neyse bu sene Mezuna kaldım halledim üniyi sonra seneye bende erasmusa gireyim)
-Cekya nasıl güzel yer mi?
Bir Hocam gitti neredeyse her yemeğin domuz veya ürünlerinden yapıldığını söyledi, Bu bilgi doğru mu?japonyadaydım
Her araba skodamı yoksa diğer modellerde varmıHayır Erasmusu kazanıp Çekya'ya gittim
güzel de bi almanya değil yani.Hocam Kb ama şuan sadece ergenliğin getirdiği heyecan'dan dolayı böyle bir şey düşünüyorsunuz buna karar vermek için daha erken en az 17-18 olun sonra daha mantıklı düşünün
-Japonya bence daha çok 2-3 "çok yakın samimi" arkadaş ile gidilebilecek bir yer mesela murat GF ile gidilir neyse gidilip eğlenecek ucuza bir kaç bir şey alınıp geri dönülecek bir yer asla yaşanılacak bir yer değil hele arkadaş yapılacak hiç değil genel olarak Asyalılar soğuk insanlar Özellikle japinya 1'ci sırada bu yüzden arkadaş falan yoksa Japonya ve çinde asla yaşanılmaz Kore'de belki oda biraz daha sosyaller yani tipiniz varsa arkadaş edinirsiniz orda ama bence hiç bir asya ülkesinde tek yaşanmaz batı'yı tavsiye ederim en azından orda sizin gibi başka ülkelerden gelen insanlar çok olduğu için daha rahat arkadaş edinirsiniz unutmayın her zaman bir ülkenin yerlisi yabancılara mesefali davranır bu yüzden daha samimi olabileceğiniz tek kişi yabancılardır mesela ABD'ye gittiniz ordaki Hintli ile iyi arkadaş olunur hijyen önemliyse avrupalıda olabilir
-Mesela ben Japonya'dan sevimli bir anime kızı alıp ABD'de yaşamayı düşünüyorum
-kb yeni gördüm konu eskiymiş ama tekrar açılmış neyse o kadar yazdım yazık olmasın diye silmedim
-Reis LGS'ye hazırlanıyodun en son nasıl lisedeyken Erasmus yaptın? Lan ben sadece üniversitede Erasmus oluyo diye biliyordum beni kandırmışlar
(Neyse bu sene Mezuna kaldım halledim üniyi sonra seneye bende erasmusa gireyim)
-Cekya nasıl güzel yer mi?
dikkat etmedim ya onaBir Hocam gitti neredeyse her yemeğin domuz veya ürünlerinden yapıldığını söyledi, Bu bilgi doğru mu?
Her araba skodamı yoksa diğer modellerde varmı
Japonya'ya gitmem artık Almanya düşünüyorum afs ilegitceksen dilin varmı dil olmadan ne yapacaksın orda çoğu ingilizce bilmiyo
ortaokulum benbazı liselerde de erasmus mevcut hocam
Orta okul what???? Yuh aw hayır liseli olan neyse dicemde orta okul'lu çocugu ailesi olmadan yurt dışına nasıl izin veriyolar bana kalsa direk 18 yaş altı yurt dışına tek gidememeli ama neysegüzel de bi almanya değil yani.
dikkat etmedim ya ona
Japonya'ya gitmem artık Almanya düşünüyorum afs ile
ortaokulum ben
1-2 Hoca geldiOrta okul what???? Yuh aw hayır liseli olan neyse dicemde orta okul'lu çocugu ailesi olmadan yurt dışına nasıl izin veriyolar bana kalsa direk 18 yaş altı yurt dışına tek gidememeli ama neyse
Hoca??? O nasıl oluyor knk? Hocan'la beraber mi gidiyonuz?? Sen ne okuyon knk hayatımda ilk kez senden duyuyorum böyle şeyleri he sporcu olarak gitsen falan o olabilir onları biliyorum da onun dışında zor1-2 Hoca geldi
İngilizce hocalarından 1 tanesi geldi bizimleHoca??? O nasıl oluyor knk? Hocan'la beraber mi gidiyonuz?? Sen ne okuyon knk hayatımda ilk kez senden duyuyorum böyle şeyleri he sporcu olarak gitsen falan o olabilir onları biliyorum da onun dışında zor
normal ortaokul ama dil sınıfıHoca??? O nasıl oluyor knk? Hocan'la beraber mi gidiyonuz?? Sen ne okuyon knk hayatımda ilk kez senden duyuyorum böyle şeyleri he sporcu olarak gitsen falan o olabilir onları biliyorum da onun dışında zor
Bizimlile ? Kaç kişi gittiniz? Ayrıca ingilizce hocası neden geldi gelmesi mi gerekiyodu yoksa kendi isteği doğrultusunda mı?İngilizce hocalarından 1 tanesi geldi bizimle
normal ortaokul ama dil sınıfı