Dostum attım diğer konu da fotoğraf o şekilde alınır mışuan bu var kasım inidrimi değil normal fiyatıShark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
ramler çok pahalı olmuş gibi diğer konuda benim attığım gibi yap ramleri xpg 2x16 yapDostum attım diğer konu da fotoğraf o şekilde alınır mı
ramler çok pahalı olmuş gibi diğer konuda benim attığım gibi yap ramleri xpg 2x16 yap
30 tl farkediyor İnno ıle palit cok ısınıyor diyorlarekran kartını palitte bırak kalanı senin son attığın gibi al
ikisi hemen hemen aynı diye biliyorum inno nun backplate metalmiş senin son attığın iyi yani30 tl farkediyor İnno ıle palit cok ısınıyor diyorlar
B650M R yapmayım mı senceikisi hemen hemen aynı diye biliyorum inno nun backplate metalmiş senin son attığın iyi yani
çok gerek yok hocam ekipmana ekle bütçeniB650M R yapmayım mı sence
Selamlar indirimde olacak olan bu bantta
35-50K civarı olan sistemleri paylaşabilir misiniz
R5 7500F RTX 4070S Minimum
yaptığınız düzenlemeler sistemin avantajını tamamen kaldırmışSahsen bende shark7A sistemini almayı düşünuyorum ama daha iyisi varmı bilmiyorum pazar günü alcam bende suan arezu sistemide var aklımdak kararsızım aklımdaki sistemler bunlar knk