Tekrar merhaba birde bu var arlarindaki fiyat farkı neden acaba
hocam oyun için alacaksanız neden m2 almıyorsunuz ?Evet satıcılar faklı ben pek bilmiyorum da 1 sorayım dedim aralarında 1000 TL fark ver yanliş olmasın dedim ben oyun için alacğımda iyisi olsun istiyorum birde çok oyun silip yükleme yapıyorum
Evet satıcılar faklı ben pek bilmiyorum da 1 sorayım dedim aralarında 1000 TL fark ver yanliş olmasın dedim ben oyun için alacğımda iyisi olsun istiyorum birde çok oyun silip yükleme yapıyorum
0hocam oyun için alacaksanız neden m2 almıyorsunuz ?
Hmm hocam o zaman 870 Evo yada 870 pro kullanmanız sizin için en mantıklısı olur. Ama okuma yazma hızları girince işin içine bence o paraya bir m2 almanız daha mantıklı olur. taşımayacaksanız tabi harici olarak kullanılmayacaksaM 2 var ama kapasite yetersiz kaldı 500 GB M2 500 GB Evo 870 var şimdide 1 TB alıp oyun çok fazla silip yükleme yapmak istemiyorum çocuklarında oyunları oluyor kapasite yetmiyor ondan almak istiyorum
0
m2 ile sata aynı fiyattalar m2 almak daha mantıklı ama boşta m2 yuvanız varmı anakart modelinizi biliyosanız yazarsanız güzel olurBilgisayarın bütün progrmlari mevcut M2 de yüklü yeni M2 alırsam onları ona geçirmeye bilirim. Bu konuda çok bilgim yok ondan bende sata alayım dedim
Hmm anladım hocam, o zamaman siz bilirsiz. Düzeninizi bozmak istememBilgisayarın bütün progrmlari mevcut M2 de yüklü yeni M2 alırsam onları ona geçirmeye bilirim. Bu konuda çok bilgim yok ondan bende sata alayım dedim
Gigabyte h510m k v2m2 ile sata aynı fiyattalar m2 almak daha mantıklı ama boşta m2 yuvanız varmı anakart modelinizi biliyosanız yazarsanız güzel olur