Neler Yeni

İncehesap teknik servis süreci/ Distribütör süreci.

Alin24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yiğit Can
Merhabalar, anakartımda oluşan arızadan sonra ürünü satın aldığım incehesap.com sitesine destek talebi oluşturarak gönderdim. Ürünü distribütöre gönderilecek olarak kaydetmişler.
- Distribütör süreci ortalama ne kadar sürer?
- Distribütör direkt olarak bana mı gönderecek ürünü yoksa incehesap'a gönderip süreci uzatacaklar mı?

Alin24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yiğit Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam talebiniz nasıl sonuçlandı bilgi verirseniz çok sevinirim
Kral distribütöre ulaşınca 21 iş günü diyorlar ama genelde ulaştıktan sonra 5 iş günü sürüyor. Benimki hafta sonu ulaşmıştı oraya, salı günü işlemler başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam ve Çarşamba/Perşembe günü de kargoya vermişlerdi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can
Kral distribütöre ulaşınca 21 iş günü diyorlar ama genelde ulaştıktan sonra 5 iş günü sürüyor. Benimki hafta sonu ulaşmıştı oraya, salı günü işlemler başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam ve Çarşamba/Perşembe günü de kargoya vermişlerdi.
20 gün oldu bugün daha yeni değişim bekleniyor dendi öncesinde incehesap ı aradığımda muadili ile değişim sağlanıcak dediler sonra yanlış bilgi verilmiş dediler tekrar aradığımda yine aynı şeyi dediler tiksindim incehesap.com dan bu son alışverişim olucak muhtemelen

Top Bottom