Neler Yeni

🔥İndirim Elektrikli Araç Süpürgesi 🔥349TL

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Yakup Bolat
ben de bununla süpüreceğine al bezi eline tozları kap diyorum, zor olmasa anlamak. işe yaramaz vakum gücü düşük ürün yaptığın eylem süpürmek bile değil.
Tamam reisim sen bezle toz toplamaya devam et adam telefonu çekmiş makina ile havada tutmuş daha çekim gücü düşük diyorsun 350 tllik üründen kimse dyson performansı beklemez zaten.

KingDeViL

80+ Bronze
Bende almayı düşünüyorum ama sadece çakmaklık girişi var evde nasıl kullanılır acaba?
Bilgisayar poweri ile çalıştırıyorum ben. Led trafosu ile de çalıştırabilirsin. Ürün güçlü 120w ona göre :)

Çekiş gücü de zayıf felan değil. Odamı bile bununla süpürüyorum.

bumerang

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak
Tamam reisim sen bezle toz toplamaya devam et adam telefonu çekmiş makina ile havada tutmuş daha çekim gücü düşük diyorsun 350 tllik üründen kimse dyson performansı beklemez zaten.
işe yaramaz ürün kullandım, 500 Pa emiş gücünden bahsediyoruz. telefonu tutması imkansız, photoshoplu resimlere aldanmayın. telefonu tutacak emiş gücü minimum 1500 Padır. Aldıysan güle güle kullan. 5 dakikalık yer için 25 dk zaman harcarsın nasıl olsa 350 tl

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Yakup Bolat
işe yaramaz ürün kullandım, 500 Pa emiş gücünden bahsediyoruz. telefonu tutması imkansız, photoshoplu resimlere aldanmayın. telefonu tutacak emiş gücü minimum 1500 Padır. Aldıysan güle güle kullan. 5 dakikalık yer için 25 dk zaman harcarsın nasıl olsa 350 tl
Hocam tüm değerlendirmeler photoshop bi sen doğrusun tamam 😅

bumerang

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak
Hocam tüm değerlendirmeler photoshop bi sen doğrusun tamam 😅
değerlendirmelere baktım şimdi, telefon tutan görmedim merak ettim atabilir misiniz? Kıyasladığın veri telefon tutmaktı ona photoshop dedim o konu üzerinden örnek değerlendirme ve fotoğraf varsa görmek isterim, teşekkürler.

Gözümden kaçmış olabilir.

KingDeViL

80+ Bronze
değerlendirmelere baktım şimdi, telefon tutan görmedim merak ettim atabilir misiniz? Kıyasladığın veri telefon tutmaktı ona photoshop dedim o konu üzerinden örnek değerlendirme ve fotoğraf varsa görmek isterim, teşekkürler.

Sizin için test yaptım. Benim telefon iphone 8 plus. Ön ve arka cam olduğu için oldukça ağır bir telefon. Sorunsuz havaya kaldırıyorum. Siyah olan Samsung.

1730549042629.png

1730549072386.png

Ek olarak bu cihaz araba çakmağına takılıp araba çalışır vaziyette daha güçlü çalışıyor.

Son düzenleme:

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Yakup Bolat

Hocam sana bişey anlatana helal olsun adama en sonunda ispat yaptırdın bak senin için denemiş 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_2024-11-02-16-48-37-767_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Al buda benden

Sizin için test yaptım. Benim telefon iphone 8 plus. Ön ve arka cam olduğu için oldukça ağır bir telefon. Sorunsuz havaya kaldırıyorum. Siyah olan Samsung.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Ek olarak bu cihaz araba çakmağına takılıp araba çalışır vaziyette daha güçlü çalışıyor.
Aydınlattığın için teşekkür ederim hocam 🤝

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Ömür AYCIL
Ben bunu gecen sene aldim kullaniyorum fena degil sadece sesi fazla

bumerang

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak
Hocam sana bişey anlatana helal olsun adama en sonunda ispat yaptırdın bak senin için denemiş 😅

Alıntıyı görüntüle
Al buda benden

Aydınlattığın için teşekkür ederim hocam 🤝
Bana bir şey anlatana helal olsun derken biraz daha üslubuna dikkat etmeni tavsiye ederim hoş anlaşılmıyor,
Göremedim örnek istedim arkadaşlar sağolsun attılar. Benimki 14 pro max ve tutmuyor. Kendi tecrübelerimi dile getirdim. Beğenmediğimi ve insanı yorduğundan bahsettim başka ürünlerle daha kısa sürede yapıyorum ve rahat oluyor. Kişisele vurma konuyu lütfen teşekkürler.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Yakup Bolat
🔥TEKRARDAN İNDİRİMDE 🔥

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular