Hocam bu sistemi hangi monitör ile kullanıcaksiniz 1080p mi 2k miAz önce teslim edildi.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benimde yarin yapilacak
Teslimatı yapılan başka arkadaşlar var mı
Son düzenleme:
Hocam bu sistemi hangi monitör ile kullanıcaksiniz 1080p mi 2k miAz önce teslim edildi.
Alıntıyı görüntüle
Teslimatı yapılan başka arkadaşlar var mı
1080 ve 2k monitörlerim mevcut. Deneyip karar vereceğimHocam bu sistemi hangi monitör ile kullanıcaksiniz 1080p mi 2k mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benimde yarin yapilacak
Hocam bende monitör alacağımda 1080p de sıkıntı yaşar miyim acaba 2k mı alsam şu ikisi arasında kaldım1080 ve 2k monitörlerim mevcut. Deneyip karar vereceğim
Birkaç konudaki yorumlar, bu sistemin 1080 ve 2k’da sorunsuz işleyeceği yönündeydi. Monitör konusunda iyice araştırma yapmanızı öneririm.Hocam bende monitör alacağımda 1080p de sıkıntı yaşar miyim acaba 2k mı alsam şu ikisi arasında kaldım
2k 27 180hz https://app.hb.biz/xIn7mSvQwldH
1080p 25 280hz
Ben lenovo yu aldım ilk sıkıntılı geldi yenisini istedim o sağlamdı çok fps oynuyorsan 1080p yüksek hz alabilirsin ama mesela ben fps oynadığım halde 2k lenovo aldım 2k almalısın benceHocam bende monitör alacağımda 1080p de sıkıntı yaşar miyim acaba 2k mı alsam şu ikisi arasında kaldım
2k 27 180hz https://app.hb.biz/xIn7mSvQwldH
1080p 25 280hz
Teşekkürler bende öyle yapacağım indirim bekliyorum siz kaça almıştınizBen lenovo yu aldım ilk sıkıntılı geldi yenisini istedim o sağlamdı çok fps oynuyorsan 1080p yüksek hz alabilirsin ama mesela ben fps oynadığım halde 2k lenovo aldım 2k almalısın bence
Hocam varmı bir sıkıntı benimkide bugün teslim ediliyorBirkaç konudaki yorumlar, bu sistemin 1080 ve 2k’da sorunsuz işleyeceği yönündeydi. Monitör konusunda iyice araştırma yapmanızı öneririm.
İşlerimden dolayı henüz kurup test etme şansım olmadı. Yarın deneyeceğim kısmetse…Hocam varmı bir sıkıntı benimkide bugün teslim ediliyor
İşlerimden dolayı henüz kurup test etme şansım olmadı. Yarın deneyeceğim kısmetse…
Ben kullanıyorum bir sıkıntı yok gayet güzel kule tipi soğutucunun işlemci sıcaklığını gösterdiğini bilmiyordum kasa içinde ayrı bir hoş gözüküyor performansida olması gerektiği gibiBugün sipariş geçeceğim. Bir problem, sorun var mı bakabildiyseniz ?