Crack kullan o zaman forumda paylaşım yasak30dk oynayıp sileceğim oyunada 500tl para veremem
T legacy kullanın. Basit ve güncel. Kullanıyorum.Launcher paylaşımıdamı yasak
evet o da korsan sonuçta. Paylaşmak isterdim lakin yasak yasaktırLauncher paylaşımıdamı yasak
Crack paylaşımı yasak o crack olmuyor mu kurallar üye olurken okunuyor diye biliyorumLauncher paylaşımıdamı yasak
9 yıldır mc oynayan biri olarak direkt olarak ----- tercih ediyorumLauncher paylaşımıdamı yasak
ben hiç bir luancheri önermiyorum kız arkadaşım benden habersiz bilgisayarına t launcher yüklemişti gördüğümde hemen silmesini söyledim ve bana dediklerini çok iyi hatırlıyorum "yüklediğimden beri bilgisayar ısınıyor ve kendi kendini yeniden başlatıyor" silmek istediğimizde ise 3 tane program ile silindi YÜKLEMEYİN YÜKLETİRMEYİN.9 yıldır mc oynayan biri olarak direkt olarak ----- tercih ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
özel mesaj gel
hocam yıllardır kullanıyorum daha 1 tane zararını görmedim hangi sitelere giriyorsa senin manita bence bi gözden geçirben hiç bir luancheri önermiyorum kız arkadaşım benden habersiz bilgisayarına t launcher yüklemişti gördüğümde hemen silmesini söyledim ve bana dediklerini çok iyi hatırlıyorum "yüklediğimden beri bilgisayar ısınıyor ve kendi kendini yeniden başlatıyor" silmek istediğimizde ise 3 tane program ile silindi YÜKLEMEYİN YÜKLETİRMEYİN.
PUAHAHAHH HHA aTWIJ kanki ben enaimiyim ? olsa ben farkederdim herhalde.ben hiç bir luancheri önermiyorum kız arkadaşım benden habersiz bilgisayarına t launcher yüklemişti gördüğümde hemen silmesini söyledim ve bana dediklerini çok iyi hatırlıyorum "yüklediğimden beri bilgisayar ısınıyor ve kendi kendini yeniden başlatıyor" silmek istediğimizde ise 3 tane program ile silindi YÜKLEMEYİN YÜKLETİRMEYİN.