Minecraft nereden oynanır

.RBO.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,728
Canım sıkıldı ve aklıma çok uzun süredir minecraft oynamadığım geldi game pass almak istemiyorum nereden oynamamı önerirsiniz

Ücretsiz ise crack. Yoksa premium 20 dolar sanırım.

En doğrusu ms storedan 500tlye alman

Launcher paylaşımıdamı yasak
9 yıldır mc oynayan biri olarak direkt olarak ----- tercih ediyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

özel mesaj gel

9 yıldır mc oynayan biri olarak direkt olarak ----- tercih ediyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

özel mesaj gel
ben hiç bir luancheri önermiyorum kız arkadaşım benden habersiz bilgisayarına t launcher yüklemişti gördüğümde hemen silmesini söyledim ve bana dediklerini çok iyi hatırlıyorum "yüklediğimden beri bilgisayar ısınıyor ve kendi kendini yeniden başlatıyor" silmek istediğimizde ise 3 tane program ile silindi YÜKLEMEYİN YÜKLETİRMEYİN.

• Beğen
Reaksiyonlar: Just
ben hiç bir luancheri önermiyorum kız arkadaşım benden habersiz bilgisayarına t launcher yüklemişti gördüğümde hemen silmesini söyledim ve bana dediklerini çok iyi hatırlıyorum "yüklediğimden beri bilgisayar ısınıyor ve kendi kendini yeniden başlatıyor" silmek istediğimizde ise 3 tane program ile silindi YÜKLEMEYİN YÜKLETİRMEYİN.
hocam yıllardır kullanıyorum daha 1 tane zararını görmedim hangi sitelere giriyorsa senin manita bence bi gözden geçir

PUAHAHAHH HHA aTWIJ kanki ben enaimiyim ? olsa ben farkederdim herhalde.

inanmayın beyler temiz launher arkadas sanırım baska siteden yüklemis.

Geri