Gurkanpiro
80+ Gold
ılan senın olmasa bıle cok ucuza verıyor demıssın buda senın demekilan benim mi sence bilader
ılan senın olmasa bıle cok ucuza verıyor demıssın buda senın demekilan benim mi sence bilader
glacierin reaper oldugu tahmin ediliyordu ondan olabilir dedimyok kanka sallamış epomakerda öyle yazıyor diye muhtemelen
temuda gri yazıyor siyahının switchi
ilanin aciklamasindan okudum yani adamin eline ulasmis demek belki icine bakmistir.Bilgi nerden ?
Eline ulaşma ihtimali vermiyorumglacierin reaper oldugu tahmin ediliyordu ondan olabilir dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilanin aciklamasindan okudum yani adamin eline ulasmis demek belki icine bakmistir.
kanka hiç arkadaşın olmadı mı şaka falan yapmadılar mı 925 lira konu başlıklı klavye konusunun altına niye 3000 liralık ürünümü atayımılan senın olmasa bıle cok ucuza verıyor demıssın buda senın demek
hayır senın olmasa bıle uyguna verıyor yazmıssınkanka hiç arkadaşın olmadı mı şaka falan yapmadılar mı 925 lira konu başlıklı klavye konusunun altına niye 3000 liralık ürünümü atayım
aydindakiler elden alabilir demisEline ulaşma ihtimali vermiyorum
sakasina yazmis onuılan senın olmasa bıle cok ucuza verıyor demıssın buda senın demek
Geldikten sonra elden verebilirim demek istemiştir, temudan aldıysa eline ulaşma ihtimali yok diyebiliriz sanırım. Mağaza yeni çünküaydindakiler elden alabilir demis
Takip et hocam giriyor stoğakalvye stogu bitmiş sanırım baska önerisi olan varmı
Resimler full alıntı eline ulaştığı falan yok sallamışglacierin reaper oldugu tahmin ediliyordu ondan olabilir dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilanin aciklamasindan okudum yani adamin eline ulasmis demek belki icine bakmistir.
beyaz girermiTakip et hocam giriyor stoğa
evet ilk alanlardan biriyim uçakta şuan henüz gelme şansı yokEline ulaşma ihtimali vermiyorum