Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,736
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
elimde yedekte evga z20 ve AJAZZ AK820MAX var şu an
ektede şoyle bir sistem kurdun yakın zamanda
acaba aldığım siyah boşa mı oldu veya stup a ağır mı kaçar
Hocam azoth klavye varken f75i bu setupa düşünmenin gereği yok bence. Elinizdeki yedek klavyeler de gayet güzel bence, buna pek gerek olduğunu düşünmüyorum. Al-sat, hediye etme gibi şeyleri düşünmüyorsanız bence iptal edin.

o kupon olayı ile beni dolandırmayacaktı
Tamam da desteğe de ki TemuCS995 kodu çalışmıyor o zaman verebilir kupon ama senin yaptığın baya baya suistimal
Mesaj otomatik birleştirildi:

:D dolandırıcılar işte hani yüksek fiyata alırsın arada ki farkı istersni onu hepimiz yapıyoruz da bunlar tam dolandırıcı :D
Temu gerekirse aradaki farkı da ödüyor ama bu direkt şirketi dolandırmaya çalışıyor

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Musa Topçu
Tamam da desteğe de ki TemuCS995 kodu çalışmıyor o zaman verebilir kupon ama senin yaptığın baya baya suistimal

Temu gerekirse aradaki farkı da ödüyor ama bu direkt şirketi dolandırmaya çalışıyor
o değil 750 ye 150 lik 50 tane kupon vermesi için bir ton şey aldırdığı şey

o değil 750 ye 150 lik 50 tane kupon vermesi için bir ton şey aldırdığı şey
Neyse ne yaptığın dolandırıcılık olmuyor mu desteğe de bunu bunu vercez dediniz vermedini diye

Amd34

80+ Silver

Zaten bu çalışan birşeyi çakallık yaparak iade almaya çalışıyor arada ki farkı bende bağlanıp istedim mesela millet 700'e filan pro aldım biz 1300-1400 verdik yazıp fark istedim de bunlar resmen çakallık yakında aliexpres gibi gönderim kapatır inşallah

ridvan k

80+ Bronze
Hocam azoth klavye varken f75i bu setupa düşünmenin gereği yok bence. Elinizdeki yedek klavyeler de gayet güzel bence, buna pek gerek olduğunu düşünmüyorum. Al-sat, hediye etme gibi şeyleri düşünmüyorsanız bence iptal edin.
güzel düşüncelerin için cok tesekkur ederim stoklar hızlı tukenınce ilerde belki siyah bir maus padi ile kullanırım hevesiyle aldım ama düşününce biraz mantıksız gıbi geliyor banada

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Fırat divitci
Bu sabah sipariş ettim bakalım memnun eder herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,944
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom