Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

yerudaska

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
psikopat
yuzde 20 kupon taktik varmi indirimli alim sunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Taha
Hocam azoth klavye varken f75i bu setupa düşünmenin gereği yok bence. Elinizdeki yedek klavyeler de gayet güzel bence, buna pek gerek olduğunu düşünmüyorum. Al-sat, hediye etme gibi şeyleri düşünmüyorsanız bence iptal edin.
Konudan alakasız ben azothun tuş hissiyatını beğenemedim, oyun için çok güzel bir tercih fakat genel olarak yazı yazmakta kullanıyorum, istediğim tuş hissiyatını alamadığım için iade edip farklı bir klavyeye geçtim. Kalite olarak mükemmel klavye, oyun için Asus Rog Falchion Acw HFX almayı düşünüyorum (Rapid Trigger Mevcut)

Gurkanpiro

80+ Gold
Konudan alakasız ben azothun tuş hissiyatını beğenemedim, oyun için çok güzel bir tercih fakat genel olarak yazı yazmakta kullanıyorum, istediğim tuş hissiyatını alamadığım için iade edip farklı bir klavyeye geçtim. Kalite olarak mükemmel klavye, oyun için Asus Rog Falchion Acw HFX almayı düşünüyorum (Rapid Trigger Mevcut)

wraıth ın rs7 yada w75

asaprocky

80+

wooting veya alamıyorsan wraith w75 daha iyi olabilir rapid trigger için

Amd34

80+ Silver

Amd34

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,969
Üyeler
161,364