Amd34
80+ Silver
iyi kankam iyi bu fiyata beleş ortalama en kötü 2k piyasasıBEYLER DİYORUM Kİ KLAVYE İYİ Mİ KALİTESİ HAKKINDA BİLGİNİZ VAR MI
iyi kankam iyi bu fiyata beleş ortalama en kötü 2k piyasasıBEYLER DİYORUM Kİ KLAVYE İYİ Mİ KALİTESİ HAKKINDA BİLGİNİZ VAR MI
Hangi switch sizce?iyi alınır
Teşekkürler, hangi switchi önerirsiniz?iyi kankam iyi bu fiyata beleş ortalama en kötü 2k piyasası
Hangi switch sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler, hangi switchi önerirsiniz?
Ben ikisinide aldım zatende birisini satmayı planlıyorum ondan diyorum.Hocam beyazın daha tok diyorlar hangi renk girerse alın bence
Beyaz sanırım hocam gelince net belli olur bende aynı şekil yaptım hangisi iyiyse beyazı kullanıcam ona göre switch değişip satıcamBen ikisinide aldım zatende birisini satmayı planlıyorum ondan diyorum.
Biraz zor gider ama 1-2 ay sonra satılmaya başlarHerkeste baya akıllı ha satacaklarmış
wooting kendi sitesinden sipariş verirsek gönderim yapıyorlar mı?wooting veya alamıyorsan wraith w75 daha iyi olabilir rapid trigger için
yapamazlar gumrukten gecmezwooting kendi sitesinden sipariş verirsek gönderim yapıyorlar mı?
fiyatına değicek bir klavye mi peki gümrük benim için sorun değilyapamazlar gumrukten gecmez
Vergiyle 670tlydi siyahı ben beyaz istediğim için almadım stoğa girdiği gibi beyaz yapıştırcam.Fiyat efsaneNe kadar geldi
deger ama artık trde rapıd trıgger dedıgımız klavyeler varfiyatına değicek bir klavye mi peki gümrük benim için sorun değil
30 euro üstü geçmezwooting kendi sitesinden sipariş verirsek gönderim yapıyorlar mı?
pek değil wraith w75 falan hemen hemen aynı işi görüyor manyetik switch baya popüler oldu ama asus alma bence yazılımı kötü ve eksikleri var klavyeninfiyatına değicek bir klavye mi peki gümrük benim için sorun değil