evet degıstırebılırsın ama degıstırme ustun gelenler guzel@asaprocky @Gurkanpiro o zaman w75 almak daha mantıklı, peki bu klavyelerde switch değiştirebiliyor muyuz ?
yo gozukuyorBeyler şimdi Tamamen mı Kalktı ? Bu klavye? Çünkü normalde geince stok yok diyordu sanki şuan direk ürünü göstermiyor
aldım sonra iptal etmek felan istedim kargodayken sonra geri vazgectim onlarda para iadesi yapıp siparşinizi getircez dedilerevet hocam tabii ki hotswap hepsi
Mesaj otomatik birleştirildi:
o nasıl
iyiymis ho hocam sistemi kasıtlı kandırmaya çalışmadıysanız sorun yok bazı arkadaşlar alırken nordic olmadığını bile bile suistimal ettileraldım sonra iptal etmek felan istedim kargodayken sonra geri vazgectim onlarda para iadesi yapıp siparşinizi getircez dediler
rica ederim bu arada w75 siyah al bence baya asil duruyor@asaprocky @Gurkanpiro tamamdır geri dönüşünüz için teşekkürler
Nasıl gözüküyor? Yani ürünün Sayfası var bende ama Dediğim gibi Hiç ürün gözükmüyor altta falan veya mağzasında tamamen bitirmiş olabilirler yeni fiyatlandırma gelebilir o klavyeye zaten çok uygundu temudaki rakiplerine bile kıyaslaevet degıstırebılırsın ama degıstırme ustun gelenler guzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
yo gozukuyor
Hocam tam olarak nasıl yaptınız? Desteğe mi yazdınız?aldım sonra iptal etmek felan istedim kargodayken sonra geri vazgectim onlarda para iadesi yapıp siparşinizi getircez dediler
https://www.temu.com/goods.html?_bg...0917_dwvs5x9n8s&refer_page_sn=10032&is_back=1Nasıl gözüküyor? Yani ürünün Sayfası var bende ama Dediğim gibi Hiç ürün gözükmüyor altta falan veya mağzasında tamamen bitirmiş olabilirler yeni fiyatlandırma gelebilir o klavyeye zaten çok uygundu temudaki rakiplerine bile kıyasla
hatta beyazı gelmıs klshujdfhjksdhjkfwsehkajuşffas kacırmayın
stok geldiTamam etiketlerseniz çok mutlu olurum
stok geldi hocambenide etiketlerseniz cok sevinirim hocam.