Omae wa mou
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
Ben Aydındayım acaba klavye geldiğinde yanına mı uğrasamaydindakiler elden alabilir demis
Ben Aydındayım acaba klavye geldiğinde yanına mı uğrasamaydindakiler elden alabilir demis
beraber dövmeye gidelim kanka 3000 ne milletin aklıyla oynuyor 120 dolar falan yazmışBen Aydındayım acaba klavye geldiğinde yanına mı uğrasam![]()
Konudan alakasız ben azothun tuş hissiyatını beğenemedim, oyun için çok güzel bir tercih fakat genel olarak yazı yazmakta kullanıyorum, istediğim tuş hissiyatını alamadığım için iade edip farklı bir klavyeye geçtim. Kalite olarak mükemmel klavye, oyun için Asus Rog Falchion Acw HFX almayı düşünüyorum (Rapid Trigger Mevcut)Hocam azoth klavye varken f75i bu setupa düşünmenin gereği yok bence. Elinizdeki yedek klavyeler de gayet güzel bence, buna pek gerek olduğunu düşünmüyorum. Al-sat, hediye etme gibi şeyleri düşünmüyorsanız bence iptal edin.
wraıth ın rs7 yada w75Konudan alakasız ben azothun tuş hissiyatını beğenemedim, oyun için çok güzel bir tercih fakat genel olarak yazı yazmakta kullanıyorum, istediğim tuş hissiyatını alamadığım için iade edip farklı bir klavyeye geçtim. Kalite olarak mükemmel klavye, oyun için Asus Rog Falchion Acw HFX almayı düşünüyorum (Rapid Trigger Mevcut)
wooting veya alamıyorsan wraith w75 daha iyi olabilir rapid trigger içinKonudan alakasız ben azothun tuş hissiyatını beğenemedim, oyun için çok güzel bir tercih fakat genel olarak yazı yazmakta kullanıyorum, istediğim tuş hissiyatını alamadığım için iade edip farklı bir klavyeye geçtim. Kalite olarak mükemmel klavye, oyun için Asus Rog Falchion Acw HFX almayı düşünüyorum (Rapid Trigger Mevcut)
3K Ya alsamda sonradan bu indirimi görsem bayılırım muhtemelenberaber dövmeye gidelim kanka 3000 ne milletin aklıyla oynuyor 120 dolar falan yazmış
Genel de hep beyaz gördüm hocam çoğunluk o giriyorbeyaz girermi
valla letgodan taciz ederim iade etmek için3K Ya alsamda sonradan bu indirimi görsem bayılırım muhtemelen
Peki bugün tekrar girermiGenel de hep beyaz gördüm hocam çoğunluk o giriyor
garip şekilde ilk günlerde hep beyaz stokdaydı siyah almak için arkadaşlar 7/24 pusudaydı şimdide siyah var beyaz yokGenel de hep beyaz gördüm hocam çoğunluk o giriyor
Umarım hocam aralıklarla linke tıklayıp bakın bende denk gelirsem etiketlerimPeki bugün tekrar girermi