❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hocam azoth klavye varken f75i bu setupa düşünmenin gereği yok bence. Elinizdeki yedek klavyeler de gayet güzel bence, buna pek gerek olduğunu düşünmüyorum. Al-sat, hediye etme gibi şeyleri düşünmüyorsanız bence iptal edin.
Konudan alakasız ben azothun tuş hissiyatını beğenemedim, oyun için çok güzel bir tercih fakat genel olarak yazı yazmakta kullanıyorum, istediğim tuş hissiyatını alamadığım için iade edip farklı bir klavyeye geçtim. Kalite olarak mükemmel klavye, oyun için Asus Rog Falchion Acw HFX almayı düşünüyorum (Rapid Trigger Mevcut)

Konudan alakasız ben azothun tuş hissiyatını beğenemedim, oyun için çok güzel bir tercih fakat genel olarak yazı yazmakta kullanıyorum, istediğim tuş hissiyatını alamadığım için iade edip farklı bir klavyeye geçtim. Kalite olarak mükemmel klavye, oyun için Asus Rog Falchion Acw HFX almayı düşünüyorum (Rapid Trigger Mevcut)

wraıth ın rs7 yada w75

wooting veya alamıyorsan wraith w75 daha iyi olabilir rapid trigger için

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri