Neler Yeni

HDMI to DisplayPort önerisi

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ege
LG 24GS60F-B monitör aldım fakat 180Hz'i uygun fiyata aldım diye sevinirken Hdmi ile max 144hz'e kadar desteklediğini öğrendim. 180Hz kullanabileceğim LG ile çalışan 200 liralık falan bir Hdmi'dan DisplayPort'a dönüştürücü var mı? Bir de bu dönüştürücünün mantığını anlamıyorum anakarta hdmi bölümünü mü takmam lazım, dp olan kısmını mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

LG 24GS60F-B monitör aldım fakat 180Hz'i uygun fiyata aldım diye sevinirken Hdmi ile max 144hz'e kadar desteklediğini öğrendim. 180Hz kullanabileceğim LG ile çalışan 200 liralık falan bir Hdmi'dan DisplayPort'a dönüştürücü var mı? Bir de bu dönüştürücünün mantığını anlamıyorum anakarta hdmi bölümünü mü takmam lazım, dp olan kısmını mı?
Bir de monitör HDR ve G-Sync destekliyor, bunları desteklemesini istiyorum.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Tekin Ayber
Monitörde ve kasanda dp varsa kablo al öyle kullan, dönüştürücüler sıkıntı yaratabilir frekans açısından.

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitörde ve kasanda dp varsa kablo al öyle kullan, dönüştürücüler sıkıntı yaratabilir frekans açısından.
Hocam konuyla alakalı da biraz Hdmi kullanmaya karar verdim diyelim daha düşük hz ile bunda HDR ve G-Sync kullanabiliyorum değil mi? Kimisi kullanamazsın diyor kimisi kullanabilirsin diyor.

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Selim
Çeviriciyle kesin sonuc alacaksin diye bir sey yok sonucta kullanacagin kablo yine hdmi. Sorunun tam olarak nedir yani ekran kartinda mi dp girisi yok yoksa monitörde mi?

Top Bottom