Neler Yeni

7500F 4070S 4-5 Yıl gider mi ?

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Fırat divitci
Rahat gider de 4070s sisteme 47k vermeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte bende öyle düşündüm.

Hacı 3-4 ay sonra pc min yüzüne bile bakmam

60 fps gta 6 açar mı low veya medıum ayarlarda akıcı oynatır mı
High ayarlarda 60 üstü alırsın gibime geliyor.

Ps4cü35

80+ Bronze
Rahat gider de 4070s sisteme 47k vermeyin.

High ayarlarda 60 üstü alırsın gibime geliyor.
Bunu özelleştirsen Buda 57 olur gibi.

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Fırat divitci
Bunu özelleştirsen Buda 57 olur gibi.
Ekran kartını Inno3d yapıp rami 32 yapıcaz başka bir özelleştirmeye ihtiyacı yok. 50K'ya hazır sistem. Anakart güzel zaten.

Ps4cü35

80+ Bronze
Ekran kartını Inno3d yapıp rami 32 yapıcaz başka bir özelleştirmeye ihtiyacı yok. 50K'ya hazır sistem. Anakart güzel zaten.
Anakart güzel mi 😂 Biostar kim neyin nesi ben öle anakarta 50000₺ Para mı emanet edecem?

IMG_9017.png

Bu sistemin ramini böyle yapıp alıyorum.
Var mı daha iyisi var diyen

Son düzenleme:

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Fırat divitci
Anakart güzel mi 😂 Biostar kim neyin nesi ben öle anakarta 50000₺ Para mı emanet edecem?
Şimdi şuna nasıl bir cevap vereyim bilemedim de. Siz markayı bilmiyorsunuz diye model kötü olmuyor. Msı ve asusun buradaki biostardan daha kötü bir sürü anakartı var haberiniz olsun. Araştırmanızı sağlam bir şekilde yaparsanız daha kötü modellere sırf markası bilindik diye daha fazla para ödemezsiniz. Şanslısınız ki burası o araştırmayı yapmanıza gerek kalmadan zaten yapmış insanların size tavsiye verebilmesi adına kurulmuş bir forum. Ama tavrınız hoş değil açıkçası. Para sizin siz bilirsiniz. Ben size listeyi yorumunu size bırakayım.

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Kutlu
Selamlar
Alıntıyı görüntüle
Şöyle bir sistem alacağım
Monitörüm 180 hz olduğu için tüm oyunları Fazla fps sayıp ısınmaması için 180Hz ye Sabitleyeceğim Fpsimi Yani Maksimum 180 FPS oynayacağım + Olarak bu ömrüne de etki edeceği için sizce bu sistem 3-4 yıl 5 yıl gider mi Zaten pazar gününden pazar gününe 1-2 saat cs atarım. Aileme aldırtacağım o yüzden Vatan gibi itopya gibi siteler olursa daha da iyi olabilir gibi fikirlerinizi bekliyorum Lütfen sistem pahalı olmuş ram şöyle böyle demeyin ben böyle olmasını istedim sadece dediğim gibi (Vatan,İtopya) gibi siteler de olur varsa daha iyisi gene atmanızı isterim.Sistemi temiz kullanacağım 4-5 yıl ömrü olur mu ?
Gider olm ben 4060ti aldım 7.ay aynı ömürde gideceğini düşünüyorum 7.aydayım

Ps4cü35

80+ Bronze
Şimdi şuna nasıl bir cevap vereyim bilemedim de. Siz markayı bilmiyorsunuz diye model kötü olmuyor. Msı ve asusun buradaki biostardan daha kötü bir sürü anakartı var haberiniz olsun. Araştırmanızı sağlam bir şekilde yaparsanız daha kötü modellere sırf markası bilindik diye daha fazla para ödemezsiniz. Şanslısınız ki burası o araştırmayı yapmanıza gerek kalmadan zaten yapmış insanların size tavsiye verebilmesi adına kurulmuş bir forum. Ama tavrınız hoş değil açıkçası. Para sizin siz bilirsiniz. Ben size listeyi yorumunu size bırakayım.
Dostum bu attığım nasıl.

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Fırat divitci

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Göksel
2k da yüksek ayarda 5 sene gider zaten artık grafiklerde dokular falan gelişmiyor grafikler olabileceği son seviyede daha geliştiremiyorlar artık ışık yansıma gibi olayları geliştiriyorlar

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Fırat divitci
Birebir aynı işi görür.
1730578011169.png

Galvatron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cengiz Karaköseoğlu
oyun çıkmadan bilemeyiz ama tahminimce lowda 60 üstü verir minimum
Kusura bakmayında bu kadar abartmayın . Sizce rockstar games millet oynayamasın diye oyun mu yapacak. Minimum tahminen 1660 dan başlar . Yoksa oyunlarını satamaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Koray
Her türlü gider, sistemi aktif kullanıyorum. Oyunların ilerleyen yıllarda çokta aşırı gelişebileceğini düşünmüyorum arkadaşlarında dediği gibi.

utkuatmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
utku atmaca
beyler iyi forumlar aşağıdaki sistemi bu haliyle mi almalıyım yoksa rami 32 yapıp 7800x3d ye güncelleyip mi? şuanlık monitörüm 1080p hangi şekilde az darboğaz olur?

Top Bottom