Dell kullanmayan kişi yorum atti.Alınmaz. Dell zaten batırdı kendisini. Neredeyse hiç bir modeli iyi değil.
Dell kullanmayan kişi yorum atti.Alınmaz. Dell zaten batırdı kendisini. Neredeyse hiç bir modeli iyi değil.
%45 NTSC, BIOS'tan Watt Limiti olan 30w ekran kartı, rezalet kalite, rezalet soğutma. Siz hangi modelini kullanıyorsunuz?Dell kullanmayan kişi yorum atti.
25-30k bütçede mümkünse 4050 laptop var mı reisSakın almayın. Aspire kasa ve 75w Ekran kartı var. Siz bütçe söyleyin ben önereyim.
Omen nasıl?Nitro 16 iyi bir cihaz fakat servisi rezalet acerin. LOQ öneririm.
170w adaptör ile gelmesi battery draining olmasına sebep oluyor.
İmzamdaki laptopu önerebilirim. 170w adaptör ile battery draining olsada laptopun kendisinde bir sıkıntı bulunmuyor. Bataryası 144Hz sessiz modda 2-3 saat falan gidiyor.25-30k bütçede mümkünse 4050 laptop var mı reis
imzamdaki derken hangisi anlamadımİmzamdaki laptopu önerebilirim. 170w adaptör ile battery draining olsada laptopun kendisinde bir sıkıntı bulunmuyor. Bataryası 144Hz sessiz modda 2-3 saat falan gidiyor.
HP markasını önermem. Omen 16 almıştım (WF serisi kronik sorunluymuş) iade olmadı hala. Şubatta aldım. 14 gün cayma hakkım dolmadan iade ettim. Ve ilk önce servise yolladım.Omen nasıl?
" Lenovo LOQ 15AHP9 8845HS 4050 32 GB Ram 512 GB SSD 144Hz %100 sRGB 20ms" 16 GB ram versiyonu bütçenize uyuyor. Ben aldıktan sonra 2-3K artmış fiyatları.imzamdaki derken hangisi anlamadım
Ne almamı önerirsiniz loq serisinde düzgün laptop yok stokta şu anHP markasını önermem. Omen 16 almıştım (WF serisi kronik sorunluymuş) iade olmadı hala. Şubatta aldım. 14 gün cayma hakkım dolmadan iade ettim. Ve ilk önce servise yolladım.
Kronik problemli bir cihaz. G15-G16 Serilerinde GPU kendini 30W ile sınırlandırıyor ve bu sorunun çözümü yok.Ben olsam net bunu alirim: https://app.hb.biz/bS0CumfU4jmA
4050 düşünmüyorumHP markasını önermem. Omen 16 almıştım (WF serisi kronik sorunluymuş) iade olmadı hala. Şubatta aldım. 14 gün cayma hakkım dolmadan iade ettim. Ve ilk önce servise yolladım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
" Lenovo LOQ 15AHP9 8845HS 4050 32 GB Ram 512 GB SSD 144Hz %100 sRGB 20ms" 16 GB ram versiyonu bütçenize uyuyor. Ben aldıktan sonra 2-3K artmış fiyatları.
link atabilir misiniz bulamadımHP markasını önermem. Omen 16 almıştım (WF serisi kronik sorunluymuş) iade olmadı hala. Şubatta aldım. 14 gün cayma hakkım dolmadan iade ettim. Ve ilk önce servise yolladım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
" Lenovo LOQ 15AHP9 8845HS 4050 32 GB Ram 512 GB SSD 144Hz %100 sRGB 20ms" 16 GB ram versiyonu bütçenize uyuyor. Ben aldıktan sonra 2-3K artmış fiyatları.
4050 modeli size önermedim.4050 düşünmüyorum
Ryzenli Omen alınır. Ekranı 165Hz %100srgb 7ms. Klavye kısmı metal üst kapak plastik kaliteli bir cihaz. Sadece satıcıyı iyi araştırın.Aklımda omen var ama indirimi yok diye o kadar eder mi bilmiyorum.Amazondan önermeyin taksitinden değil ama sorun yaşıyorum orayla.
40-45 civarı peşin fiyatına önerdiğini laptop var mı?veya bu düşerse bunu al diyip beklememi önerdiğiniz?