qwerty1029384756
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,599
www.n11.com
Sorunlu dedi arkadaşRyzenli Omen alınır. Ekranı 165Hz %100srgb 7ms. Klavye kısmı metal üst kapak plastik kaliteli bir cihaz. Sadece satıcıyı iyi araştırın.
Ryzenli modellerde problem yok.Sorunlu dedi arkadaş
Yinede servisleri rezalet.Ryzenli modellerde problem yok.
O zaman laptop almayacak arkadaş. Lenovo-HP-Dell ürünlerine BDH bakıyor. Asus-Acer SMS infocomm bakıyor ve hepsi kötü.Yinede servisleri rezalet.
Bende nitro 16 var 2k 4070 model işlemcisi r7 7840hs 50k gibi birseye almıştım bence acer nitroyu gönül rahatlığı ile alabilirsin ürünle ilgili sorun varsa sorabilirsin alalı tam hatırlamıyorum ama 4 5 ay oldu sanirimAklımda omen var ama indirimi yok diye o kadar eder mi bilmiyorum.Amazondan önermeyin taksitinden değil ama sorun yaşıyorum orayla.
40-45 civarı peşin fiyatına önerdiğini laptop var mı?veya bu düşerse bunu al diyip beklememi önerdiğiniz?
Acer Nitro 16 AN16-42 AMD R7 8845HS 16GB 1TB SSD RTX4060-8GB Dos 16" WQXGA 165Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QSKEY.001Yinede servisleri rezalet.
Sarjı oyunda ve normal kullanımda neldar gidiyor hocam?Bende nitro 16 var 2k 4070 model işlemcisi r7 7840hs 50k gibi birseye almıştım bence acer nitroyu gönül rahatlığı ile alabilirsin ürünle ilgili sorun varsa sorabilirsin alalı tam hatırlamıyorum ama 4 5 ay oldu sanirim
Dostum eğer amacın oyun bilgisayariysa tabiiki şarjda kullanicaksin ben şarj dışında hiç denemedim ama benim aldığım modelle birlikte 330w şarj aletiyle geliyordu yani şarjsız kullanmak bilemiyorum şarjsız oyunlarda düzgün performans alamazsın diye tahmin ediyorum benSarjı oyunda ve normal kullanımda neldar gidiyor hocam?