Neler Yeni

Çözüldü✓ RAMPAGE ZENITH PRO 4K vs Razer Deathadder V2 X HYPERSPEED

ErenN_010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eren Otuzbirebağımlıoğulları
Beyler mouse almayı düşünüyorum RAMPAGE ZENITH PRO 4K mı almalıyım yoksa Razer Deathadder V2 X HYPERSPEED almalıyım hangisinin sensörleri daha iyidir optiği vesaire cok mousetan anlamam iyi forumlar.

Emirovski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Emirhan
ürünün ne kadar özelliği olursa olsun rampage olduğundan ısınamıyorum şu mouseye benim tercihim razer olurdu

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,382
İsim
Bilal Tepe
Beyler mouse almayı düşünüyorum RAMPAGE ZENITH PRO 4K mı almalıyım yoksa Razer Deathadder V2 X HYPERSPEED almalıyım hangisinin sensörleri daha iyidir optiği vesaire cok mousetan anlamam iyi forumlar.

2 si arasında rampage de yerinde olsam ajazz apex/pro alırdım 2sindende iyi

ErenN_010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eren Otuzbirebağımlıoğulları
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

beyler bide yazmayı unutmuşum monitörümün hz i 144 o yuzden 4k mouse gerekli mi gereksiz mi bilemedim

Emirovski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Emirhan
beyler bide yazmayı unutmuşum monitörümün hz i 144 o yuzden 4k mouse gerekli mi gereksiz mi bilemedim
hocam onlar farklı şeyler 4khz mousenin raporlama hızı 1khz=1ms mouse hz i attıkça raporlama süresi düşüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

donanım arşivinin yeni videosunu izledim rampage alınabilir geldi abdullah abiden dinleyince

Top Bottom