Başlangıç seviye kitaplardan seviyeyi arttıra arttıra git hocam başlangıç için aktif mat en iyisi benceArkadaşlar matematikte aşırı konu eksiğim var. Bunları nasıl kapatabiliim ? Soru cözmek istiyorum ama anlamıyorum.
konu eksiklerini kısa pdf notlarından bak iyice öğren soru kısmına geçArkadaşlar matematikte aşırı konu eksiğim var. Bunları nasıl kapatabiliim ? Soru cözmek istiyorum ama anlamıyorum.
Hocam internetten video filan izlemek faydalı olurmu kitap harici ?Başlangıç seviye kitaplardan seviyeyi arttıra arttıra git hocam başlangıç için aktif mat en iyisi bence
Hocam onu diğer derslerde yapıyorum ama matematikte hiç denemedim. Kısa pdfler nerden bulabilirim ?konu eksiklerini kısa pdf notlarından bak iyice öğren soru kısmına geç
hocam sevdiğiniz matematik kanalları vardır onlar paylaşıyor pdfleri sen onlara çalış yeter sanaHocam onu diğer derslerde yapıyorum ama matematikte hiç denemedim. Kısa pdfler nerden bulabilirim ?
Hocam video izlemek sıkıyor beni zaten. Pdf çalısıyorum geneldehocam sevdiğiniz matematik kanalları vardır onlar paylaşıyor pdfleri sen onlara çalış yeter sana
Bıyıklı mat kral ya adamın 10 günde temelini bitirdim 55 günde olanın problemlerine geldim şimdide 10 günde problem kampı çıkardı yeni ondan ilerliyorum adam öğrenciler çok istedi diye 1 ayda mükemmel bir kitap çıkardı bencede bıyıklı mattan çalışsın ve 345temelin varsa, bıyıklı matematiğin 55 günlük kampını takip edip 345 çözebilirsin temelin yoksa 10 günde temel atma kampı var onu izleyebilirsin. Matematikte çok fazla soru çözemeyeceksin sorunun çözümlerine bakman önemli boş boş bakmak değil anlamak.
video izleme kral pdften çalış yayınlıyor videonun altında notlarıHocam video izlemek sıkıyor beni zaten. Pdf çalısıyorum genelde
Not alarak çalışmanı tavsiye ederim dostum konu anlatım videosunu izlerken kendi anlayacağın şekilde hızlı notlar al video içerisinde soruyla karşılaştığın zaman durdurup çözmeyi dene çözemezsen videoyu oynat başarıyla çözdüysen o kısmı atla böylece sadece ihtiyacın olan kısmı izlemiş olursun. Yazmak düşünce sürecini yavaşlattığı için bilgilerin zihninde düzgün işlenmesine biraz daha olanak tanır çok çok büyük bir kesim için yazarak çalışmak faydalıdır araştırabilirsin internetten. Ben bu yöntemle 2022 ayt mat 40 doğru 2023 ayt mat 35 doğru 3 yanlış yapmıştımHocam video izlemek sıkıyor beni zaten. Pdf çalısıyorum genelde
yarar ama soru çözücen başka yolu yok sırf video ile olmaz tabi seviyenize uygun bir kamp tarzı bir şeyler takip edebilirsiniz videodaki soruları çözmeye çalışırsınız vs.Hocam internetten video filan izlemek faydalı olurmu kitap harici ?