Neler Yeni

Matematikte nasıl çalısabilirim ?

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
efe can
Arkadaşlar matematikte aşırı konu eksiğim var. Bunları nasıl kapatabiliim ? Soru cözmek istiyorum ama anlamıyorum.

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
efe can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,226
İsim
Emre siyah
temelin varsa, bıyıklı matematiğin 55 günlük kampını takip edip 345 çözebilirsin temelin yoksa 10 günde temel atma kampı var onu izleyebilirsin. Matematikte çok fazla soru çözemeyeceksin sorunun çözümlerine bakman önemli boş boş bakmak değil anlamak.

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
efe can

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
efe can

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Ayetullah Taylan
temelin varsa, bıyıklı matematiğin 55 günlük kampını takip edip 345 çözebilirsin temelin yoksa 10 günde temel atma kampı var onu izleyebilirsin. Matematikte çok fazla soru çözemeyeceksin sorunun çözümlerine bakman önemli boş boş bakmak değil anlamak.
Bıyıklı mat kral ya adamın 10 günde temelini bitirdim 55 günde olanın problemlerine geldim şimdide 10 günde problem kampı çıkardı yeni ondan ilerliyorum adam öğrenciler çok istedi diye 1 ayda mükemmel bir kitap çıkardı bencede bıyıklı mattan çalışsın ve 345

Alperrium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Alper Aksoy
Hocam video izlemek sıkıyor beni zaten. Pdf çalısıyorum genelde
Not alarak çalışmanı tavsiye ederim dostum konu anlatım videosunu izlerken kendi anlayacağın şekilde hızlı notlar al video içerisinde soruyla karşılaştığın zaman durdurup çözmeyi dene çözemezsen videoyu oynat başarıyla çözdüysen o kısmı atla böylece sadece ihtiyacın olan kısmı izlemiş olursun. Yazmak düşünce sürecini yavaşlattığı için bilgilerin zihninde düzgün işlenmesine biraz daha olanak tanır çok çok büyük bir kesim için yazarak çalışmak faydalıdır araştırabilirsin internetten. Ben bu yöntemle 2022 ayt mat 40 doğru 2023 ayt mat 35 doğru 3 yanlış yapmıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Onur Yücel
Hocam internetten video filan izlemek faydalı olurmu kitap harici ?
yarar ama soru çözücen başka yolu yok sırf video ile olmaz tabi seviyenize uygun bir kamp tarzı bir şeyler takip edebilirsiniz videodaki soruları çözmeye çalışırsınız vs.

Top Bottom