Neler Yeni

Kedi çok pis yardım edermisiniz

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
Beyler eve sokaktan yavru kedi getirdim annesi ölmüştü bunun 2 haftadır evde bakiyorum aşılarını falan yaptirdim yemini güzel bi markadan aldım kum kabı falan herşeyi tam. Ama kedi aşırı pis yani arka tarafı kaka içinde dolaşıyor. Kakasını kuma yapınca bacaklarina falan bulasiyor sonra kum yapisiyor vucuduna. Ve yani rezalet kokuyor hayatimda boyle bi koku duymadım. 2 haftada 3 kez banyoya soktum cunku bezle falan gecmiyor yani kuruyup yapisiyor oraya. Egitimi falan varmıdır bunun?

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Kedilere normalde tuvalet eğitimini annesi verir. Ama kakasini arkasında kalmasının nedeni ishal olması olabilir. Tehlikelidir. İshal olup olmadığını kontrol et olduysa tekrar bir veterinere göstermende fayda var

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kedilere normalde tuvalet eğitimini annesi verir. Ama kakasini arkasında kalmasının nedeni ishal olması olabilir. Tehlikelidir. İshal olup olmadığını kontrol et olduysa tekrar bir veterinere göstermende fayda var
İshal zaten veterinere goturdum bi ilac kullaniyor suana kadar gecmesi lazimdi bence

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,661
İsim
Fatih
hasta muhtemelen sürekli olması normal değil başka bir veteriner hekime gösterme şansın varsa ona da göster
Mesaj otomatik birleştirildi:

aşılarını da yeni yaptırdiysan iç parazit asisindan sonra bir süre dışkıları kokar

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
hasta muhtemelen sürekli olması normal değil başka bir veteriner hekime gösterme şansın varsa ona da göster

aşılarını da yeni yaptırdiysan iç parazit asisindan sonra bir süre dışkıları kokar
Aşilari 2 hafta once yaptirdim ve baska bi veterinere gostermek gibi bi sansim yok devlet hastanesine goturdum zaten

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,661
İsim
Fatih
Aşilari 2 hafta once yaptirdim ve baska bi veterinere gostermek gibi bi sansim yok devlet hastanesine goturdum zaten
o zaman bir daha götürmeyi dene hocam başka bir şey aklıma gelmiyor şu an, vitaminlerini vesaire veriyor musun?

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
o zaman bir daha götürmeyi dene hocam başka bir şey aklıma gelmiyor şu an, vitaminlerini vesaire veriyor musun?
Evet

Ya ishal tamamda kendini temizlemiyor aşırı pis yani zaten çok kokuyordu odası şimdi kendiside rezalet kokuyor.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,661
İsim
Fatih
Evet

Ya ishal tamamda kendini temizlemiyor aşırı pis yani zaten çok kokuyordu odası şimdi kendiside rezalet kokuyor.
bir veterinerin görmesi lazım bence

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
okr

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
adam gibi veterinere gitmek lazım. bazı haysiyetsizler para almaya bakıyorlar.
Hacı param yok zaten bi aşılarını yaptırdım alel acele 1250 lira tuttu ondan sonra devlete goturdum ilaçlarini falan verdiler işte. Dedim ishali var hasta cart curt. Ama ishali olmasi cok problem değil ilaç kullanıyor çünkü onun için ama aşırı pis yani bu nası kedi. Kedi dediğin az temiz olur köpekten bi farkı olsun. O kadar da küçük değil cunku kendini temizleyemeyecek kadar. Ama bok püsürük içinde geziyor.

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
.
Beyler eve sokaktan yavru kedi getirdim annesi ölmüştü bunun 2 haftadır evde bakiyorum aşılarını falan yaptirdim yemini güzel bi markadan aldım kum kabı falan herşeyi tam. Ama kedi aşırı pis yani arka tarafı kaka içinde dolaşıyor. Kakasını kuma yapınca bacaklarina falan bulasiyor sonra kum yapisiyor vucuduna. Ve yani rezalet kokuyor hayatimda boyle bi koku duymadım. 2 haftada 3 kez banyoya soktum cunku bezle falan gecmiyor yani kuruyup yapisiyor oraya. Egitimi falan varmıdır bunun?
Dostum yavru kedilerde bu durum normal karşılanabilir defalarca yavru kedi büyüttüm annesinden erken ayrılan yavrular bu tarz durumlar yaşıyor. Annesinden erken ayrılmış bir yavruyu aldıysanız maalesef ki anneliği yapmak zorundasınız, bu hayvan tuvaletini yaptığı zaman temizlemeniz gerekiyor ilerleyen zamanlarda öğrenebilir ya da bi süt anne bulup ona alıştırabilirsiniz. Ek olarak hayvanın ishal olması hiç normal bir durum değil farklı veterinerlere gidip sorun illa ki doğru dürüst bi cevap veren çıkar, şehrinizde gönüllü hayvan bakımı yapan kişilere ulaşabilir yardım alabilirsiniz bir de hayvanın dışkısının bahsettiğiniz kadar pis kokmasının sebebi hasta olması normalde kedilerin dışkısı evet pis kokar ama dediğiniz kadar pis kokmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,788
Üyeler
161,138
Son üye
concordesign
Top Bottom