SSRI'lar falan satılıyor diye biliyorum.Reçetesiz antidepresan satılırmı? bunlar nelerdir
Bir dönem kendi kullandıklarımdan biliyorum ama doktorunuz size antidepresan yazmadıysa almamalısınız.bildiginiz bir isim varmı
Rapor almak istemiyorum derken ? Multivitamin hapi degil bunlar. Dogrudan beyin kimyaniza etki ediyor. Ne yasadiginizi bilemem ama geri donusu olmayan bir ise girismeyin. once en azindan guvenilir bir doktora gorunun.Biraz baktım fakat satılan birkaç isim gördüm reçetesiz. Rapor almak istemiyorum. irternette bulamazmıyım.
17 yaşındayım mesem öğrencisiyim haftanın 7 günü çalışıyorum boş zamanım olmuyor sadece bu saatlerde boş kalabiliyorum.Rapor almak istemiyorum derken ? Multivitamin hapi degil bunlar. Dogrudan beyin kimyaniza etki ediyor. Ne yasadiginizi bilemem ama geri donusu olmayan bir ise girismeyin. once en azindan guvenilir bir doktora gorunun.
a.deprasanıon alakası ne bununla17 yaşındayım mesem öğrencisiyim haftanın 7 günü çalışıyorum boş zamanım olmuyor sadece bu saatlerde boş kalabiliyorum.
hocam doktora gorunun dedıgı ıcın yazdım durumu belirtmek istemiyorum burada herşeyle dalga geçecek bir kitle var onlara denk gelmeden sadece sorumun cevabını istedim oda verilmedi gibi teşekkürler.a.deprasanıon alakası ne bununla
doktora gırtmeden legal alman zor bır seyhocam doktora gorunun dedıgı ıcın yazdım durumu belirtmek istemiyorum burada herşeyle dalga geçecek bir kitle var onlara denk gelmeden sadece sorumun cevabını istedim oda verilmedi gibi teşekkürler.