Neler Yeni

Reçetesiz antidepresan satılırmı?

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,805
İsim
Ömer Fasd
Biraz baktım fakat satılan birkaç isim gördüm reçetesiz. Rapor almak istemiyorum. irternette bulamazmıyım.
Rapor almak istemiyorum derken :D? Multivitamin hapi degil bunlar. Dogrudan beyin kimyaniza etki ediyor. Ne yasadiginizi bilemem ama geri donusu olmayan bir ise girismeyin. once en azindan guvenilir bir doktora gorunun.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Arda Teksin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rapor almak istemiyorum derken :D? Multivitamin hapi degil bunlar. Dogrudan beyin kimyaniza etki ediyor. Ne yasadiginizi bilemem ama geri donusu olmayan bir ise girismeyin. once en azindan guvenilir bir doktora gorunun.
17 yaşındayım mesem öğrencisiyim haftanın 7 günü çalışıyorum boş zamanım olmuyor sadece bu saatlerde boş kalabiliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
ismail baran şen
Reçetesiz anti depresan alınması mümkün değildir psikolojik sorunlarınız var ise size birkaç önerim olucak.

Mutsuzken zıplayın : :D bu ne kadar komik olsada zıplamak bize endorfin salgılatır

Endorfin : Stres seviyesini azaltır ağrı kesici görevi görür

Soğuk duş : Vücudumuz ani değişikliklerde kalp atışını arttırır ve adrenalin salgılar adrenalin mutluluk ve rahatlama hissi verebilir

Not: Noradrenalin ve adrenalin farklıdır noradrenalin "kaç veya savaş sırasında daha baskındır"

Bu 2 gündelik basit yöntem hayat standartlarınızı arttırmanıza yardımcı olabilir benim ev sevdiğim soğuk su altında garip garip zıplamak tam bi eğlence bombası ne kadar garip gelsede :D "soğuk suya bi anda atlayacan öyle kaça kaça değil"

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,147
İsim
Hakan
hocam doktora gorunun dedıgı ıcın yazdım durumu belirtmek istemiyorum burada herşeyle dalga geçecek bir kitle var onlara denk gelmeden sadece sorumun cevabını istedim oda verilmedi gibi teşekkürler.
doktora gırtmeden legal alman zor bır sey
doktoru bosver aıle hekımı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,777
Üyeler
161,135
Son üye
lukadras
Top Bottom