barsisa
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 55
- İsim
- Elyesa
3.Mezun senemde yaziyorum Bunları Yazarken Her birinizin Birer Kardeşi ve Abisi olarak yazıyorum Ayrıca hemşirelik öğrencisi olarakta yazıyorum Ben hem Tıp fakültesi istemişimdir yeri geldi 2 sene evden uzaklara sakaryaya gittim lakin başaramadim orada geri geldim yatay geciş ile işte çalıştım para biriktirdim hala günübirlik işlere gidiyorum Kahpe insanlarla uğrasiyorum bağimliliklarimdan uzak durmaya calişiyorum duygularım beni coğu zaman ele geçirmeye çalışıyor.Boş durmamaya çalışıyorum hayatımı doldurmaya çalışıyorum Bu sınav süreçi beni çok yıprattı ben içimdeki dertlerimi dağlara haykirsam dağlar yerle bir oluverir Bu hafta insaata şefle kavga ettim bıçak dayadım boğazına Lakin Askeri Tıp Fakültesini sececeğim için sicilim temiz kalsın geleceğimi dusundum işten ayrıldım Bimde çalışıyordum öncesinde bir 7 ay gibi müşteriler insan gibi davranmıyor bir tanesi bana bir şey olamamişsin gidip kasiyer olmuşsun dedi ona dönüp hakkımı sana da helal etmiyorum diye bağırdım olay çıkarmadan uzaklaştım oradan da bunları insanlar durduk yere söylemeleri beni şaşırtıyor çoluk çocuğun oyuncağı olduk mobing uygulayandan tutunda sizin duygularinizla oynayana kadar bir gün birini vuracağım diye korkuyorum sabah 5 de kalkıp derse oturuyorum gün içinde bazen uyuyorum tekrar aynı döngü artık kitap görmek istemiyorum 1.70 boyda kitap bitirdim bu sınavın kazanma yolu deneyimle olduğunun farkına vardım ve artık deneyimlere arttırma yoluna gittim ve inanıyorum bu sene bu postun altına kazandıgimi haykiracagim buna inanıyorum ara sıra mesaj atın dertleşelim.Kasaplik döşemecilik suculuk züccaciyede hep çalışırken Yks sürecim içindi beni yetiştirir diye umdum bilmiyorum zihnim çooook kötü Marmaray Ayrılık Ceşmesinde Atmak istiyorum kendimi bir kız sevdim iü diş hekimliği fakültesine gitti ona yazdım anonimden benden uzak dur sevgilimle ben rahatsız oluyorum yazdı.Ahh şu hayatta insanı Anasından Anamdan başka kimsem yok sevmiyor Birçok kötü teklif geldi hepsinden Rabbim beni korudu Ben Rabbimize de ihanet ettim.Anamı gururlandiramadim ben yanarsam ona yanarım ona güzel hediyeler alamadım bu satırları yazarken gözümden yaşlar damlıyor ekranımınn üzerine çok kötü hissediyorummm İnsanlar bana duygusuz sert derler ben aslında şu hayatta çok hassas ruhlu bir insanım Ben Ortaya Gençliğimi koydum yıllarımı zamanımı koydum artık kazanmak istiyorum hep beraber mutlu olmak istiyorum Anacığım mezara girmeden görmesini istiyorum Ona Evlat acısı yaşatmak istemiyorum Anam canım anam ben senin kıymetini bilemedim oldu da ilerde bu satırları okursan Betülümü bul ve onu hep sevdiğimi söyle Oğlundan sana ithafen sevgisini internetten tüm dünyaya ilan ettim canım anamm Senden başka kimsem yok canım anam Rabbim Seni Benden Alacak diye çok ürperiyorum Almasın Ben artık yazamıyorum daha dostlar çok yaşım aktı burnum tıkandı gözlerim şişti şimdi saat gece 1 derse geçeceğim Rabbime emanet olun Anası olmayan kardeşlerim eğer bu yazıyı okuduysaniz sizlerden çok özür dilerim acinizi tazeledigim için,Sevdiği kıza kavuşamayan kardeşlerim sizlerinde acısını hasret ve özlem damarını tekrardan aktif hala getirdiysem özür dilerim ...04.11.2024 (Ahmet Yusuf Elyesa)
Mesaj otomatik birleştirildi: