Neler Yeni

Max 2000 TL Mouse Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Impala
Bütçe
2000
Setupum beyaz olduğu için beyaz olması lazım vede kablosuz olsa iyi olur kardeşlerim bekliyorum önerilerinizi

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
Setupum beyaz olduğu için beyaz olması lazım vede kablosuz olsa iyi olur kardeşlerim bekliyorum önerilerinizi
Hocam biraz fazl istek var 2k için wireless mi emin değilim ama glorious modelleri üzecek modeller değil onlara bakmanı öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Impala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam biraz fazl istek var 2k için wireless mi emin değilim ama glorious modelleri üzecek modeller değil onlara bakmanı öneririm
Saol kral önerin içinde su oldum olalı delikli mouse kullanmadım görüntüsü hoş gelmiyor vallahi :D yinede saol önerin için

Nezha

80+
2 gün önce rampage zenith pro tanıtıldı yt kanalında. Sensör ve işlemci üst kalite ama marka takıntın varsa alma. Ben kullanmadım ama aldığım izlenime göre plastik kalitesi de ortalama bir bloody mouse gibi görünüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Impala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 gün önce rampage zenith pro tanıtıldı yt kanalında. Sensör ve işlemci üst kalite ama marka takıntın varsa alma. Ben kullanmadım ama aldığım izlenime göre plastik kalitesi de ortalama bir bloody mouse gibi görünüyor.

önerin için saol kral harbı guzelmıs sence bunumu almalı yoksa attack shark r1 mı

Nezha

80+
önerin için saol kral harbı guzelmıs sence bunumu almalı yoksa attack shark r1 mı

Hacım attack sharkla ilgili hiç inceleme karşıma çıkmadı ama 1300den stok bitmiş trde. Temuda docklu hali o fiyattan ucuz yani attack shark alacaksan trden almanı tavsiye etmem. Trden alacaksan bu zenith pro daha mantıklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
Top Bottom