HerrImpala
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
- Bütçe
- 2000
Setupum beyaz olduğu için beyaz olması lazım vede kablosuz olsa iyi olur kardeşlerim bekliyorum önerilerinizi
Hocam biraz fazl istek var 2k için wireless mi emin değilim ama glorious modelleri üzecek modeller değil onlara bakmanı öneririmSetupum beyaz olduğu için beyaz olması lazım vede kablosuz olsa iyi olur kardeşlerim bekliyorum önerilerinizi
Saol kral önerin içinde su oldum olalı delikli mouse kullanmadım görüntüsü hoş gelmiyor vallahiHocam biraz fazl istek var 2k için wireless mi emin değilim ama glorious modelleri üzecek modeller değil onlara bakmanı öneririm
önerin için saol kral harbı guzelmıs sence bunumu almalı yoksa attack shark r1 mı2 gün önce rampage zenith pro tanıtıldı yt kanalında. Sensör ve işlemci üst kalite ama marka takıntın varsa alma. Ben kullanmadım ama aldığım izlenime göre plastik kalitesi de ortalama bir bloody mouse gibi görünüyor.
Hacım attack sharkla ilgili hiç inceleme karşıma çıkmadı ama 1300den stok bitmiş trde. Temuda docklu hali o fiyattan ucuz yani attack shark alacaksan trden almanı tavsiye etmem. Trden alacaksan bu zenith pro daha mantıklı.önerin için saol kral harbı guzelmıs sence bunumu almalı yoksa attack shark r1 mı
![]()
Attack Shark R1 Superlıght 18000 Dpı Ultra Hafif Paw3311 Kablosuz Oyuncu Faresi (GRIP TAPE HEDİYELİ) - Fiyatı, Yorumları
R1 Superlıght 18000 Dpı Ultra Hafif Paw3311 Kablosuz Oyuncu Faresi (GRIP TAPE HEDİYELİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Bilgim yok r1 hakkindaönerin için saol kral harbı guzelmıs sence bunumu almalı yoksa attack shark r1 mı
![]()
Attack Shark R1 Superlıght 18000 Dpı Ultra Hafif Paw3311 Kablosuz Oyuncu Faresi (GRIP TAPE HEDİYELİ) - Fiyatı, Yorumları
R1 Superlıght 18000 Dpı Ultra Hafif Paw3311 Kablosuz Oyuncu Faresi (GRIP TAPE HEDİYELİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com