Neler Yeni

Temu bir siparişi iki paket yaptı

Emreaks49

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emre Aksoy
Son indirimlerden dolayı temudan bi kaç bişey almıştım bir siparişimi bu şekilde ikiye bölmüşler bu sipariş 5 paket hakkın ikisini yermi şimdi bileniniz varmı? (emin değilim ama yurtdışından ayda maks 5 paket hakkımız olduğunu biliyorum yanlışım varsa düzeltin)

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
İsrafil can
Alıntıyı görüntüle
Son indirimlerden dolayı temudan bi kaç bişey almıştım bir siparişimi bu şekilde ikiye bölmüşler bu sipariş 5 paket hakkın ikisini yermi şimdi bileniniz varmı? (emin değilim ama yurtdışından ayda maks 5 paket hakkımız olduğunu biliyorum yanlışım varsa düzeltin)
5 paket hakkımız var doğru

Emreaks49

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emre Aksoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5 paket hakkımız var doğru
Peki böyle yapmaları benim iki hakkımı yemiş olurmu tahminimce yicek ama başına gelen varsa söyleysbilirmi ona göre alışveriş yapacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
Hüseyin
Peki böyle yapmaları benim iki hakkımı yemiş olurmu tahminimce yicek ama başına gelen varsa söyleysbilirmi ona göre alışveriş yapacağım
Evet 2 paket ayrı gelecek takipten gördüğünüz gibi. Biri daha tedarik bile edilmemiş diğeri havaalanına gidiyor.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay
Ayrıca tüm bilgileriniz görünüyor.

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
ubah
2 paket olarak işlemişse kaldı 3 paket hakkınız. Ancak ayda 5 paket hakkı ayın 1'inde mi başlıyor yoksa satın aldığın tarihten sonraki 1 ay mı?

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
murat
2 paket olarak işlemişse kaldı 3 paket hakkınız. Ancak ayda 5 paket hakkı ayın 1'inde mi başlıyor yoksa satın aldığın tarihten sonraki 1 ay mı?
ilk satın alım sonrası sayılıyor

FurkanIIy

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
Hocam fotoğrafta adresin yazıyor

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Afiyet olsun !! (şaka şaka kesinlikle 3 tane sarımsak soslu sucuk sever göndermedim ).

Bu arada 2 hakkını da yer ama çokta sıkıntı yapma başka tc ile verirsin sipariş ben kendimin tc yi bitirdim diğer aile üyelerine geçtim

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,094
İsim
.
Alıntıyı görüntüle
Reis bilgiler gitti bilgiler seri kaldır

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Tuğra
Sakın ağa bana 8 paket yapmislar
Alıntıyı görüntüle
Son indirimlerden dolayı temudan bi kaç bişey almıştım bir siparişimi bu şekilde ikiye bölmüşler bu sipariş 5 paket hakkın ikisini yermi şimdi bileniniz varmı? (emin değilim ama yurtdışından ayda maks 5 paket hakkımız olduğunu biliyorum yanlışım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Farklı bir siparişle birlestirmistir diğer siparişlerin kargo koduyla karsilastir

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,775
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Alıntıyı görüntüle
Kanka adres görünüyor

Top Bottom