Bloodthirster
80+
Birkaç ay önceki fiyatına döndü. İndirim sayar mısınız bilemem ama bir daha bu fiyata bulunacağını sanmıyorum.
Ne sorunu var 14. nesilin?14. nesil. Her ne kadar BIOS Update ile sorunlar bastırılsa da uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum. Önermem.
Hocam pili ne kadar götürür acaba?Birkaç ay önceki fiyatına döndü. İndirim sayar mısınız bilemem ama bir daha bu fiyata bulunacağını sanmıyorum.
13. ve 14. nesil işlemciler tasarım sorunlu. Çökme sorunlarıyla gündem oldu 1-2 ay önce. i5 şüpheli. i7 ve i9 sorunlu. BIOS update ile fixlediler ama ben sadece ömrünü uzatacağı kanaatindeyim. Intel destek de vermiyor. Önermem.Bu fiyatta ryzen 7 8845 alınacağına i5 14500hx daha güzel geliyor bana. Bu model birkaç önce 40k da en çok satan modeldi stokları bitti. Şimdi aynı fiyattan satışta stokları fazla sürmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne sorunu var 14. nesilin?
Pilde oyun oynayacaksan 1 saat bile götürmez. Bu tüm oyun laptoplarında böyle. Oyunu şarjda oynayacaksın.Hocam pili ne kadar götürür acaba?
Örneğin office programları ve autocad de kullanırsam tahmini ne kadar götürür?Pilde oyun oynayacaksan 1 saat bile götürmez. Bu tüm oyun laptoplarında böyle. Oyunu şarjda oynayacaksın.
Onun dışında günlük işlerde 3-4 saat civarı götürür. Aldıktan sonra işlemci watt limiti koyarsan bilgisayar daha stabil daha performanslı çalışır. Pile de etkisi olur tabi
Hmm.. 13. 14. nesil işlemciler, i7 i9 lar sorunlu. Peki.13. ve 14. nesil işlemciler tasarım sorunlu. Çökme sorunlarıyla gündem oldu 1-2 ay önce. i5 şüpheli. i7 ve i9 sorunlu. BIOS update ile fixlediler ama ben sadece ömrünü uzatacağı kanaatindeyim. Intel destek de vermiyor. Önermem.
Pil tasarrufuyla 4 saati zorlar. Bu oyun bilgisayarı bundan batarya performansı beklemen hata olur.Örneğin office programları ve autocad de kullanırsam tahmini ne kadar götürür?
Hmm.. 13. 14. nesil işlemciler, i7 i9 lar sorunlu. Peki.
Pil tasarrufuyla 4 saati zorlar. Bu oyun bilgisayarı bundan batarya performansı beklemen hata olur.
Pil istiyosan ekran kartsız notebooklara yönelmen lazım. Onlar 7-8 saat bazıları 10 saat batarya ömrü sunuyor.
Yeni nesil intel işlemciler güçlerinden dolayı fazla watt çekip ısınma yapıyordu. Watt limiti ile çözülen bir sorun. Şu an herhangi bir intel işlemcide herhangi bir sorun yok. Kulaktan dolma söylemlerle konuşma.Intel's crashing CPU nightmare, explained
Intel's rapidly dying CPUs mark the biggest hardware scandal since the Pentium FDIV bug. Here's what's causing it and what you should do if your CPU is exhibiting issues.www.pcworld.comDetayını kendin araştırabilirsin dostum. Şuan BIOS update ile sorunlar çözüldü deniyor ama ben denk nesil AMD tercih ederim şahsen. Hatta 8. nesil AMD işlemci düşürebilirse mükemmel olur yapay zeka performansı sebebiyle.Intel’in sorunlu işlemcileri için BIOS güncellemeleri yayınlandı
Intel’in 13. ve 14. nesil Core işlemcilerinde yaşanılan kararsızlık ve çökme sorunlarını gidermek için hazırlanan BIOS güncellemeleri anakart üreticileri tarafından yayınlanmaya başlandı.www.donanimhaber.com
Kulaktan dolma mı? Kulaktan kulağa duyulan bir sorun değil bu sağır sultan duydu bu sorunu öncelikle onu söyleyerek başlayayım.Yeni nesil intel işlemciler güçlerinden dolayı fazla watt çekip ısınma yapıyordu. Watt limiti ile çözülen bir sorun. Şu an herhangi bir intel işlemcide herhangi bir sorun yok. Kulaktan dolma söylemlerle konuşma.
AMD alın kafanız rahat olsun. Victuslarda 65Watt işlemci limiti olduğu için zaten HX işlemcinin bir mantığı olmuyor. 8845HS veya 7840HS bu limitler dahilinde tam performansını sergileyebiliyor.
Peki bu model nasıl? Pil performansı nasıldır?Hmm.. 13. 14. nesil işlemciler, i7 i9 lar sorunlu. Peki.
Pil tasarrufuyla 4 saati zorlar. Bu oyun bilgisayarı bundan batarya performansı beklemen hata olur.
Pil istiyosan ekran kartsız notebooklara yönelmen lazım. Onlar 7-8 saat bazıları 10 saat batarya ömrü sunuyor.