Fiyatına göre gayet güzel laptop https://www.n11.com/urun/hp-victus-...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
ekledimLink?
%45 ntscİşlemci olarak R5 8640h yerine intel isteyenler bunu da alabilir.
Ben sadece intel işlemci dışında işlemci istemeyenler için alternatif attım şahsen %45 ile %62.5 NTSC arasında aşırı bir fark olacağını sanmıyorum.Ekranı %62.5 srgb 300 nit. Ssd yuvası muhtemelen 1 tane
Mesaj otomatik birleştirildi:
%45 ntsc
Bilgileri yazdım. Alacak olan kendi karar verir zatenBen sadece intel işlemci dışında işlemci istemeyenler için alternatif attım şahsen %45 ile %62.5 NTSC arasında aşırı bir fark olacağını sanmıyorum.
62.5 srgb ile 45 ntsc aynı şey değil miydi?Ekranı %62.5 srgb 300 nit. Ssd yuvası muhtemelen 1 tane
Mesaj otomatik birleştirildi:
%45 ntsc
Aynı mı bilmiyorum ama yakındır. Merak eden olur diye değerleri yazdım. Amaç kıyaslamak değil62.5 srgb ile 45 ntsc aynı şey değil miydi?
Bence 45 ile 62.5 arasında NTSC çok fazla değil de 250 nit ile 300 nit arasındaki parlaklık farkı hissedilir ancak bana 250 nit de yetiyor.62.5 srgb ile 45 ntsc aynı şey değil miydi?
evet aynıAynı mı bilmiyorum ama yakındır. Merak eden olur diye değerleri yazdım. Amaç kıyaslamak değil
katılmıyorum. asıl fark 100 srgb ile 62.5 dediğimiz veya 45 ntsc ile oluyor. parlaklık etki eder evet ama 50 nit srgb farkı kadar etmez.NTSC değil de 250 nit ile 300 nit arasındaki fark hissedilir ancak bana 250 nit de yetiyor.