Neler Yeni

🔥İndirim Acer Aspire Lite AL16-51P-580H i5-1235U 8 GB 512 GB 12999 TL

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
ömer
Çok fan açma durumu bellekten dolayı muhtemelen, RAM'i yükseltince daha sessiz çalıştığını yazanlar da oldu. Yazılan diğer i5 CPU'lar da daha yüksek fiyattaki laptoplarda var. 13k ve altında i5-1235U veya benzeri bulunabilir ancak bu modelin ayrılan kısımları var diğerlerinden.

DDR5 olması çok fark ettirmeyecek olsa da olması iyidir, paneli çok farklı değil diğerlerine göre ancak memnun eder fiyatına nazaran.
12450 işlemciye 11 k dan fazla vermek gereksiz bence grafik birimide uhd, xe bile değil ben sessiz moda alıp kullanıyordum birde pilde değilken şarj çabuk bitiyor pil tasarrufu bile kurtarmıyor klavye plastiği ince olduğu için yazarken esneme oluyor klavyede tabi almaya engel edecek düzeyde değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok fan açma durumu bellekten dolayı muhtemelen, RAM'i yükseltince daha sessiz çalıştığını yazanlar da oldu. Yazılan diğer i5 CPU'lar da daha yüksek fiyattaki laptoplarda var. 13k ve altında i5-1235U veya benzeri bulunabilir ancak bu modelin ayrılan kısımları var diğerlerinden.

DDR5 olması çok fark ettirmeyecek olsa da olması iyidir, paneli çok farklı değil diğerlerine göre ancak memnun eder fiyatına nazaran.
12 ye i3 13 nesil bulmak mümkün o da bir seçenek

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Çağrı Yıldız
Kız arkadaşıma günlük kullanımı ve iş için excel vb. kullanıma uygun bir laptop arıyorum sizce bunu almak mantıklı mı? Arada valorant oynuyor yeterli olur mu onun için

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
ömer
i3-1315U'dan bahsediliyorsa i5-1235U'dan geride kalan bir CPU. HP'nin G serisi ürünleri ekran olarak şaibeli, kullanıcıları iyi yorum çok az yapıyor hakkında.
G9 hakkında yorum çok ama g10 alan yok pek yok hintlilerin videoları var g10 da panel ips

Kız arkadaşıma günlük kullanımı ve iş için excel vb. kullanıma uygun bir laptop arıyorum sizce bunu almak mantıklı mı? Arada valorant oynuyor yeterli olur mu onun için
Oynar ama bu işlemci prizde takılı ilen kullanılacak laptop prizde değilken oyun performansı ciddi düşer kasmalar olur bunu bilerek almak lazım

MoonWalk

80+ Bronze
G9 hakkında yorum çok ama g10 alan yok pek yok hintlilerin videoları var g10 da panel ips
G serisi genel olarak IPS panel ancak TN olanlar da çıkabiliyor veya IPS olsa da görüntü kalitesi TN gibi olanlar (panelleri IPS Level gibi, renk kalitesi ve parlaklık TN gibi ancak görüş açısı IPS gibi). Panelleri çok şaibeli.
Laptop kategorisinde yeni konu açmak daha iyi olacaktır, burada arada kaynamasın. Farklı ürün önerileri de gelebilir.

sercanba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Sercan Bağ
12450 işlemciye 11 k dan fazla vermek gereksiz bence grafik birimide uhd, xe bile değil ben sessiz moda alıp kullanıyordum birde pilde değilken şarj çabuk bitiyor pil tasarrufu bile kurtarmıyor klavye plastiği ince olduğu için yazarken esneme oluyor klavyede tabi almaya engel edecek düzeyde değil

12 ye i3 13 nesil bulmak mümkün o da bir seçenek
Acer Aspire 5 A515-57-56RQ 12450H laptoptan yazıyorum. Amazondan 11kya aldım geçen hafta. %80 şarj ile 4 saat web browsing süresi var. Fan sesi sıfır, kulağını fana dayamazsan duymuyorsun bile. Eğer aynı laptoptan bahsediyorsak bence haksızlık ediyorsun. Fiyat bareminin çok üstünde bir cihaz.

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
ömer
Acer Aspire 5 A515-57-56RQ 12450H laptoptan yazıyorum. Amazondan 11kya aldım geçen hafta. %80 şarj ile 4 saat web browsing süresi var. Fan sesi sıfır, kulağını fana dayamazsan duymuyorsun bile. Eğer aynı laptoptan bahsediyorsak bence haksızlık ediyorsun. Fiyat bareminin çok üstünde bir cihaz.
Benim kullandığım farklı modeli 17 bine satılan ayrıca yazın kullandım sen kışın kullanıyorsun yazın boşta 45-55 arasında geziyordu sıcaklık en ufak browserde hafiften fan açıyordu haksızlık değil gözlem diyelim fan soğutucu kullanmadım. 12450 h işlemcili laptopun en büyük artısı elden çıkarması kolay satması kolay

Top Bottom