Neler Yeni

Yardım teknil bir soru soracağım grafik analizi ile ilgili

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
özgür kaplan
ben 20 indikatörlü bi sistem kurdum neredeyse %75 doğru tahmin olayı var kripto çok agresif ve dalgalı forex daha stabil
sizce hangisinde yatrırım yapmalıyım gün içi işlemler amacım. day trader
sanki forex daha iyi sonuclar veriyor gibi kripto daha mı az tahmin edilebilir?
örneğin bugün usdeuro paritesinde 2 sinyal almışım ikiside doğru(dışarıdaydım)
ama başlangıç bütçem kısıtlı forexte kaldıraç sistemi biraz değişik 3000 e kadar var oda biraz anlaşılmaz açıkcası 2 den 3000 e kadar
kriptoda yaptığım analizler bi tık hatalı gibi oluyor çünkü çok manüpile edilebiliyor bence

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,310
İsim
Donald
İndikatörler çöp

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
sazanavi.exe

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
özgür kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,310
İsim
Donald
? sen bilgisayara bak grafik benim konum. ayrıca teknik detaylarımı paylaşmadım şuan usd euroda 25 dolar kardayım 1 saatte
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerçekten çok sağlamlar diye bahsettim sormak istediğim foreks daha mı güvenilir kriptoya göre
Kankacım ne foreks ne kripto senin düşündüğün gibi bir şey değil. İndikatötler ile olacak iş değil, teknik kadar temel analizde önemli. Ayrıca bu işler çizgilerden ibaret değil, tek bir haber ile bütün indikatörler, teknikler, dirençler-destekler, formasyonlar, fark etmeksizin çöp olur. Yani anlatmak istediğim düşündüğün kadar kolay olmadığı, yakında anlayacaksın zaten. :)

Sorunun cevabına gelecek olursak:

Foreks işlemler: devletlerin itibari paralarının birbirine karşı olan değer kayıpları veya artışları üzerinden para kazanmak. Tabii güvenilirlik olayı kullandığın aracı kurum ile alakalı, pek fazla araştırmadım ama SPK'nın onay verdiği kurumlar varsa oralardan işlem yapmanı öneririm. Araştır.

Kripto: Forekse göre çok çok çok daha kolay manipüle edilebilir ve arkasında bir devlet, kurum vs. yoktur tamamen merkeziyetsizdir. (Örneğin borsa çöktüğünde veyahut dolandırıcı çıktığında paranı alma ihtimalin 0'a yakın geçmiş olaylara bakabilirsin) ki bu sorunda yakında ortadan kalkacak SPK bu olaya da el attı.

Her neyse demek istediğim istediğinde işlem yap, burada sana onu yap bunu yap diyemem çünkü yasak. Dediğim gibi çok fazla araştırman lazım bilgisiz girersen 1 kazanırsın 2 kazanırsın ama emin ol bilgisizlik ve açgözlülük ile ilerlersen kazandığından fazlaca geri verirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde merak ettim indikatörleri bana DM veya buradan yazabilir misin? Kullanacağım için demiyorum, Sadece nasıl bir şey yaptığını merak ettim.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
şuan usd euroda 25 dolar kardayım 1 saatte
bir saatte yüzlerce dolar kazandığım da oldu. Ama 1-2 günde binlerce kaybettiğim de oldu. Kısa süreli yatırım çöptür çöp olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,947
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom