Neler Yeni

Aula f75 nasıl kullanılır?

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa Yavuz
arkadaşlar bugün klavye geldi ve çok güzel ama birkaç sorum olacak ben bu klavyenin yazılımını nerden bulabilirim ve indirmeme gerek var mı?
nasıl sarj edecem(kablolu kullanırken şarjı dolar mı)?
pcyi kapatınca klavyeyi nasıl kapatabilirim şarjı gitmesin diye?(kablosuz kullanıyorum)
klavyeyi incelerken 1 switch tam yerine oturmamıştı onu düzelttim hatalı değildir değil mi çok basitti takması çünkü?
klavye 20 saniye dokunulmadığında ışığı kapanıyor normal mi?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,759
İsim
Emir
Kablolu kullanırken sarj dolar.Kablolu moda alın ve takın.20sanıye dokunmayınca klavye kendısını uyku moduna alıyor o yuzden ısıklar kapanıyor.Driver üzerinden bu süreyi ayarlayablrsn.

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
İsrafil can
Kablolu kullanırken sarj dolar.Kablolu moda alın ve takın.20sanıye dokunmayınca klavye kendısını uyku moduna alıyor o yuzden ısıklar kapanıyor.Driver üzerinden bu süreyi ayarlayablrsn.
driveri yuklenmeyın dıyolar kötüymüş

İgito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yiğit

İgito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yiğit
nesi kötü o önemli kimisi dil desteği yok diye kötüler kimisi ışık modları az diye kötüler kimide başka sebepten dolayı kötüler sebebi önemli bizim için

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
İsrafil can
nesi kötü o önemli kimisi dil desteği yok diye kötüler kimisi ışık modları az diye kötüler kimide başka sebepten dolayı kötüler sebebi önemli bizim için
1731162747930.png

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa Yavuz
tamam hocam saolun şu dediğim switch oturtması sorun olmaz demi hafif yerinden çıkmış gibi gözüküyordu sadece sorun teşkil etmez sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,948
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom