Neler Yeni

Aula f75 nasıl kullanılır?

Dokei

80+
Reaksiyon skoru
17
arkadaşlar bugün klavye geldi ve çok güzel ama birkaç sorum olacak ben bu klavyenin yazılımını nerden bulabilirim ve indirmeme gerek var mı?
nasıl sarj edecem(kablolu kullanırken şarjı dolar mı)?
pcyi kapatınca klavyeyi nasıl kapatabilirim şarjı gitmesin diye?(kablosuz kullanıyorum)
klavyeyi incelerken 1 switch tam yerine oturmamıştı onu düzelttim hatalı değildir değil mi çok basitti takması çünkü?
klavye 20 saniye dokunulmadığında ışığı kapanıyor normal mi?

Kablolu kullanırken sarj dolar.Kablolu moda alın ve takın.20sanıye dokunmayınca klavye kendısını uyku moduna alıyor o yuzden ısıklar kapanıyor.Driver üzerinden bu süreyi ayarlayablrsn.

konuyu takipteyim umarım benimkinde bi sorun olmaz. Şarjı ne kadar gidiyor bilen var mı?

nesi kötü o önemli kimisi dil desteği yok diye kötüler kimisi ışık modları az diye kötüler kimide başka sebepten dolayı kötüler sebebi önemli bizim için

nesi kötü o önemli kimisi dil desteği yok diye kötüler kimisi ışık modları az diye kötüler kimide başka sebepten dolayı kötüler sebebi önemli bizim için
1731162747930.png

Kablolu kullanırken sarj dolar.Kablolu moda alın ve takın.20sanıye dokunmayınca klavye kendısını uyku moduna alıyor o yuzden ısıklar kapanıyor.Driver üzerinden bu süreyi ayarlayablrsn.
tamam hocam saolun şu dediğim switch oturtması sorun olmaz demi hafif yerinden çıkmış gibi gözüküyordu sadece sorun teşkil etmez sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,053
Üyeler
173,124
Son üye
dombili
Geri