usta driverı intten indir sarja tak kullanArkadaşlar merhaba aula f75 ve ajazz 159 apex aldım bunları nasıl kullanıcam bilmiyorum neler yapmam gerek alanlar bilgi verebilir mi ?
Nazi mi? Anlayan anladı...nazi yani
kardeşim kabloyu takıyosun bilgisayara çalışıyor
dostum bağladım kablosuz da turkce nasıl yaparız bunu driver falan kurmamıza gerek varmıklavyeyi pcye baglamayı bilmeyen klavye almasın lütfen
yok kanki öyle desene o zaman direkt, windows ayarında klavye türkçedeyse zaten o virgüller falan ö tuşuna tekabul ediyor direkt türkçe kullanabilirsindostum bağladım kablosuz da turkce nasıl yaparız bunu driver falan kurmamıza gerek varmı
Arkadaşlar merhaba aula f75 ve ajazz 159 apex aldım bunları nasıl kullanıcam bilmiyorum neler yapmam gerek alanlar bilgi verebilir mi ?
@ bunu mesela yapamıyorum nasıl yapmam gerekıyoryok kanki öyle desene o zaman direkt, windows ayarında klavye türkçedeyse zaten o virgüller falan ö tuşuna tekabul ediyor direkt türkçe kullanabilirsin
ctrl alt tuşuna aynı anda basarken q tuşuna basman gerekiyor kral@ bunu mesela yapamıyorum nasıl yapmam gerekıyor