Yardım AULFA F75 Kullanımı

Klavyenin arkasından çıkan 2.4 ü taktığın gibi kullanıma hazır. Sarjı yoksa usb c bitti gitti

Klavyenin arkasından çıkan 2.4 ü taktığın gibi kullanıma hazır. Sarjı yoksa usb c bitti gitti
eyvallah hocam yaptım onları da tuş atamaları yapmam gerek küçük büyük işaretleri falan yapamadım direkt f5 e basınca da refreshlemem gerekiyor f3 te direkt çalışsın istiyorum aslında

eyvallah hocam yaptım onları da tuş atamaları yapmam gerek küçük büyük işaretleri falan yapamadım direkt f5 e basınca da refreshlemem gerekiyor f3 te direkt çalışsın istiyorum aslında
window moduna al klavyeyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siyah bi kağıtta yazıyordu fn ile w ye bascaktın galiba aynı anda, mac moduna aldıysan kazayla öyle kullanma

window moduna al klavyeyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siyah bi kağıtta yazıyordu fn ile w ye bascaktın galiba aynı anda, mac moduna aldıysan kazayla öyle kullanma
teşekkür ederim hocam

mantikli konu pazartesi elime ulaşınca arkadaşlar laptopuma aula aldım üstünde mi önünde mi kullanmam lazım diye konu açmam gerek yapacağım bunu mesajlarınızı bekliyorum sjdbfb şaka bir yana cidden merak ediyorum laptop kullananlar nasil kullanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,568
Üyeler
186,750
Son üye
dynodeniz06
Geri