Neler Yeni

Fiber girişli router var mıdır?

Asklepios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Bedri Taha CAN
Eve internet almayı düşünüyorduk fakat internet sağlayıcıları ortalama 100tl modem ücreti istiyor bizde düşündük kendi modemimizi alsak hem daha kaliteli olur hem de acaba modem ücreti ödemekten kaçınabilir miyiz diye düşündük fakat internetten fiber girişli bi router bulamadık acaba ben mi bulamadım çok saçma gelebilir konu bilgisizliğime verin

Farex

80+ Silver
Eve internet almayı düşünüyorduk fakat internet sağlayıcıları ortalama 100tl modem ücreti istiyor bizde düşündük kendi modemimizi alsak hem daha kaliteli olur hem de acaba modem ücreti ödemekten kaçınabilir miyiz diye düşündük fakat internetten fiber girişli bi router bulamadık acaba ben mi bulamadım çok saçma gelebilir konu bilgisizliğime verin
Var fakat pahalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Arda Tan

Eviniz büyükse ayrı bir sinyal güçlendirici alabilirsiniz ama bu da yeterli olur. https://www.hepsiburada.com/tp-link...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.50.4

Aylık 100 tl hangi firma acaba?

Asklepios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Bedri Taha CAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Keenetic hoppet dsl.
hocam galiba bundada fiber girişi yok
1000029271.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Eviniz büyükse ayrı bir sinyal güçlendirici alabilirsiniz ama bu da yeterli olur. https://www.hepsiburada.com/tp-link...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.50.4

vodafone 90 tl dedi

Keenetic hoppet dsl.

1000029272.jpg

hocam şu girişten olması gerek miyoer mu dönüştürücü falan mı kullanmam gerekiyor

Son düzenleme:

DogancanYr

80+ Bronze
hocam galiba bundada fiber girişi yok
Alıntıyı görüntüle

vodafone 90 tl dedi

Alıntıyı görüntüle
hocam şu girişten olması gerek miyoer mu dönüştürücü falan mı kullanmam gerekiyor
Böyle bir cihaz ile kullanabilirsin.

Adsl/vdsl olan modemler 2 dişe sahip.
Fiber olanlar 8 dişe sahip.
Direkt fiber olanlar o şekilde.

Asklepios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Bedri Taha CAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Oguz...

80+ Bronze
Böyle bir konu varken bende sorsam netspeed'e ont için mi router için mi kira alıyor. Routerı geri versem kira düşer mi kendi routerı mo alsam ? Bilgisi olan varmıdır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,636
Üyeler
164,354
Son üye
asyatemizlik
Top Bottom