Neler Yeni

Arcane büyütülmüş bir balon mu?

EsdeathSama

80+ Bronze
Hazır yeni sezon çıkmışken gerçekten lol hayranlarına sormak istiyorum. Belki benim hayatım boyunca hiç lol oynamamla alakalı olabilir bilmiyorum. Sizce gerçekten bu dizi güzel mi, imdb 9 hak ediyor mu?
Ben sabırsız biriyim dizi ilk bölümden sarar veya sarmaz devamını da çok sallamam. Arcane bu kadar şişirilmesi hatrına 2 bölüm izledim ama hiçbir şey anlamadım ve izlerken eğlenmedim. Şu diziyi koca kainatta sevmeyen tek ben olamam umarım.

Tartışma olsun diye konuyu açıyorum fikirlerinizi objektif değerlendireceğim.

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
Hayır balonlukla uzaktan yakından bir alakası yok. Evet çok iyi bir dizi ve hiç bilmeyen birisi bile olayı anlayabilir

EsdeathSama

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır balonlukla uzaktan yakından bir alakası yok. Evet çok iyi bir dizi ve hiç bilmeyen birisi bile olayı anlayabilir
Yalan olmasın geri kalanını izlemeyi vakit kaybı olarak gördüm ve chatgptden özetlemesini istedim. 9 bölümlük diziyi 1 bölüm süresi kadar araştırıp bitirdim. Bana hitap etmiyordur veya ben zevksizimdir :D sevene lafım yok

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Yalan olmasın geri kalanını izlemeyi vakit kaybı olarak gördüm ve chatgptden özetlemesini istedim. 9 bölümlük diziyi 1 bölüm süresi kadar araştırıp bitirdim. Bana hitap etmiyordur veya ben zevksizimdir :D sevene lafım yok
Dizinin asıl tadını cıkarmak için lol evrenini hakkında bilgi sahibi olmak gerekiyor. ama bilmedende diziden birşeyler analrsınız.

Youtubede dora yı severek takip eden herhangi bir izleyicinin arcane sevmeme ihtimali yok diyebilirim

Son düzenleme:

EsdeathSama

80+ Bronze
Dizinin asıl tadını cıkarmak için lol evrenini hakkında bilgi sahibi olmak gerekiyor. ama bilmedende diziden birşeyler analrsınız.

Youtubede dora yı severek takip eden herhangi bir izleyicinin arceni sevmeme ihtimali yok diyebilirim
Dora izlemiyorum maalesef, lolle aram olmamasından dolayı pek bakmadım

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Kerem Eldes
Hazır yeni sezon çıkmışken gerçekten lol hayranlarına sormak istiyorum. Belki benim hayatım boyunca hiç lol oynamamla alakalı olabilir bilmiyorum. Sizce gerçekten bu dizi güzel mi, imdb 9 hak ediyor mu?
Ben sabırsız biriyim dizi ilk bölümden sarar veya sarmaz devamını da çok sallamam. Arcane bu kadar şişirilmesi hatrına 2 bölüm izledim ama hiçbir şey anlamadım ve izlerken eğlenmedim. Şu diziyi koca kainatta sevmeyen tek ben olamam umarım.

9'u bilmem ama gayet başarılı dizi bence.

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
üzgünüm ama zevksizsin

EsdeathSama

80+ Bronze
üzgünüm ama zevksizsin
Canınız sağolsun hocam, her türlü fikre saygı duyuyorum. Çoğunluk çok iyi diyorsa sorun bendedir muhtemelen. Size en saçma gelen dizi de belki benim favorimdir, renkler ve zevkler.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,517
İsim
Mehmet Aslan

Yani sadece 2 bölüm izlemişsin , balon mu acaba diye yorum yapman doğru olmaz , çünkü elinde yeteri kadar veri yok :D
Senaryo` nun sadece Giriş bölümünü izlemişsin , asıl kısım olan Gelişme ve Sonuç yok. Sana tavsiyem diziyi tekrardan tamamen izle , fikrin değişebilir. Ben izlediğimde çok beğendim , senaryosu genel kitleye de hitap diyor , animasyon stilleri falan çok iyi , sanırım çekilmiş en pahalı animasyon dizisi zaten. Bence şans verip tekrar baştan izlemelisin. Kaliteli bir iş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Onur Yücel

Ben çizimlerni hikayeyi ele alışı dublajı vs her şeyi çok beğendim lol evreni en az orta dünya evreni kadar hikayesi olan bir evren hepsini diziye almayı ömürleri yetmez ama yapsalar şaheser olur

EsdeathSama

80+ Bronze
Yani sadece 2 bölüm izlemişsin , balon mu acaba diye yorum yapman doğru olmaz , çünkü elinde yeteri kadar veri yok :D
Senaryo` nun sadece Giriş bölümünü izlemişsin , asıl kısım olan Gelişme ve Sonuç yok. Sana tavsiyem diziyi tekrardan tamamen izle , fikrin değişebilir. Ben izlediğimde çok beğendim , senaryosu genel kitleye de hitap diyor , animasyon stilleri falan çok iyi , sanırım çekilmiş en pahalı animasyon dizisi zaten. Bence şans verip tekrar baştan izlemelisin. Kaliteli bir iş.
Hocam en başta da dediğim gibi benim için tek bölümde dizi sarar veya sarmaz. Sabırsız biriyim zaten üstüne arcane hatrına 2 bölüm izleyip fazla bile yaptığımı düşünüyorum. Ne de olsa vakit nakittir. 20dklık anime-sitcom falan izlesem tamam ama 1 bölüm 40dk zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben çizimlerni hikayeyi ele alışı dublajı vs her şeyi çok beğendim lol evreni en az orta dünya evreni kadar hikayesi olan bir evren hepsini diziye almayı ömürleri yetmez ama yapsalar şaheser olur
Evet çizimleri stili vs. baya iyi katılıyorum
Lol hikayesi konusunda yorum yapmak bana düşmez.

Top Bottom